IRC-Galleria

skipaduu

skipaduu

Kuinka mahdotonta on elää helppoa ja mielenkiintoista elämää?
Joo siis oon niiinQ niin taiteellinen ku keksin aina hienoja juttuja gältsyyn, son niin omaperäistä! ja meenhän mää Tylypahkaankin, mun oon siis pakko olla true taiteilija! Yeah right.

Joo, ei mulla varsinaisesti mitään asiaa tälläkertaa ollu.
Ihmiset otti yllättävän hyvin sen mun viimekertaisen ragetuksen, tai sitten se ei saavuttanut mun tavoiteyleisöä. Noh, parempi näin. Nyt en saanut julman Irc-Gallerian suurta vihaa naamanipäälle istumaan.
Mitä. Hyi, sairas mieli.
Ei siis sillä että olisin sillä yrittänyt parantaa gallerian kaikki ongelmat yhdellä blogimerkinnällä joka ei loppujenlopuksi sisältänyt kuin epäselvää murinaa ja hämmentävää raapimista aiheen päältä.
Toisinaan raivostun niin paljon että hukkaan punaisen langan ja hyppään puolet hyvistä argumenteistäni ihan taivaantuuliin.
Juuuuu, niin ne hiihtäjätkin selittää.

Hiihtämisestä tuli mieleen.
Oon pohtinu kovasti tuota, että ku koulu alkaa, ja siitä reilu kuukausi eteenpäin. Suunnilleen siinä Lokakuun 3. päivä. Voikohan Helvetissäkin sitten hiihtää jos Helvetti jäätyy ku oon niin cool mun täysikäisyydessäni velloessa. Ei sillä että tykkäisin hiihtää. En oo selkeästi periny äitini geenejä tuossa hiihtorintamalla.
Jenkki futis kuulostaa enemmän mun lajilta, muttaku Oulu on nin laimea mesta, että täällä ei anneta naisille mahdollisuutta rytistä toisiaan päin luvan kanssa, jos ei pelaa jäkistä ja käytä nuuskaa yhtäaikaa samalla, ku pelaa ängri böörddsiä. Krhm. se liittyi asiaan sataprosenttisesti. Eiku mitä, mihin asiaan.

Kyllä, luulen olevani hauska. Not.

Mutta hei, Oululaiset! Pysyttäytykää poissa liiketeestä tänään klo 14-15, sillon saattaa tapahtua kummia. Joku punapää saattaa hurjastella jollain autokoulun autolla mitensattuu, jos saan stressikasaopettajan, joka stressaa mua, joka saa keskittymisen herpaantumaan! Noei, kyllä mää oikeesti osaan ajaa. Ainaki leikisti.

PS. pakollinen "isä osti mulle uuden tietokoneen" hehkutus, koska oon niin kermaperse, että sain sen heti puolenvuoden jälkeen hajotettuani edelliseni! Hajoamisesta voi kyllä syyttää ihan itseäni. Yritin nimittäin herättää nukkuvaa miestä erittäin vaarallisissa olosuhteissa, jossa sängyltä "pudotessaan" (lue: revittäessä) Tietokone saattaa olla suoraan putoamisradalla ja näytöstä ei tämänjälkeen saa välttämättä mitään selvää, kun kaikki ne nestehommat pursuaa sisältä pois. Eikä yhtään väitetä etten tietäis tietokoneista mitään! Läppäreissäki on näppäimistö ja näyttö ja sisällä elektroniikka joka saa ne toimimaan! Kattokaa ku tiijän paljon! Pitäis alkaa insninööriksi

Aatelkaa nyt.
Insinööri Sonia
Ah, Minä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.