IRC-Galleria

skipaduu

skipaduu

Kuinka mahdotonta on elää helppoa ja mielenkiintoista elämää?

Pakollinen Aikuistumis PäivitysKeskiviikko 03.10.2012 15:16

HAHA! Huijasin. En aio aikuistua.
Vedän edelleen itskupotkuraivareita ku mieheke ei osta mulle karkkia, edelleen oon tyynysottaa ja kutittelen kaikkia, enkä ikänä hylkää mun unileluja. Niikerta. En aikuistu.
Mutta 18 kylläkin täyttelen.
Hassua, kaks vuotta sitten tää päivä oli vielä kaukana!
18v on sinänsä hassu ikä, siinä on paljon jännää, mutta jos on hurja ja muuttaa samontein kotoa 500km etelään, niin saa semmosen shokkihoidon vastuusta. Tai sen puutteesta

Suunnitelmissa tälleviikolle teoriakoe, baareilua tänään, Baareilua huomenna, Baareilua perjantaina ja sukulaiskahvittelut lauantaina ja muutto sunnuntaina. Välissä pitäis pakata ja siivota ja leipoa, mutta enhän mää ainakaan biletystä voi vähentää, sehän olisi vallan mahdotonta! Hyvällä tuurilla tähän viikkoon mahtuu vielä inssikin. Sekä kummipoika.

MIKSI IHMISELLÄ PITÄÄ OLLA NIIN PALJON TEKEMISTÄ ihan niinku koeviikko ei ois riittäny. Siihenki piti lukea, luin jokaiseen kokeeseen huikeat kaksi tuntia. Ihan vain siksi koska stressasin niitä liikaa, joten en pystynyt toimimaan mitenkän että saisin stressin pois!

Mutta JUMALAUTA MUN TULEVA KOTI ON HIENO! Semmoset kiviseinät ja kaikkee, saarekekki on olevinaan, vaatekaappiki lymyilee makkarissa, plus että siellä on maailman ihanin ikkunalautaistumissydeemi!

Minä en innostu koskaan mistään.
Pyh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.