IRC-Galleria

viikonloppu seikkailuuu??Tiistai 20.06.2006 03:15

Eli.. lauantaina kohti tamperetta junalla med anniina, janika ja mia. Kierreltii ekaks vähän kauppoja ja löydettii shortsit :DD Sit meiän kartturi pääs hoitelee hommia ja viemään meiät sinne "ihan parin minsan kävelymatkan päähän" hotellille. Niin, se oli ainaki 3km päässä! Oli kiva "pikku helle" siinä samalla.. ainaki 30 astetta!! Noo, sitte käytiin syömässä vielä. Piti kävellä taas 2km koska tytöille ei kelvannu pizza tai mäkkisafka. Mä oisin voinu siin nälässä syödä vaik melkee mitä vaan :P No, hesessä oli kuulema parempaa salaattia ja wrappeja. Hotellilta sitte särkänniemeen jossa kierreltii kaikkii laitteita ja oli kivaa ;D Törmäilyautot oli parhaat, ajettii anniinan kaa samalla autolla tosi tyylikkäästi ja oltiin oikeesti parhaita (ainaki meiän mielestä) ja ku kaikki jäi jonnekki kasaan ni me selvittii aina pujottelee jotenki kummallisesti pois ;) Jeje. Jäätiin sen työntekijänki mieleen.. hehhhee.. parin tunnin päästä siitä se oli eri laittees töissä ja kuittaili jotain.. :(

Illalla sitten pääs virkistymään hotellin homeisessa suihkussa ja hylkäsin kaverit tampereelle :D Lähin nimittäin junalla seinäjoelle, provinssiin! Oli taas mukavaa kävellä 3km asemalle. Seinäjoelta meni onneks provinssibussi sinne paikanpäälle. Piti soittaa jujulle sit ku oon siel itäportilla mut siltä loppu akku. Tiesin melkeen missä se niitten teltta on joten menin hengailee leirintäalueelle. En kyl löytäny sitä telttaa (ylläri) tai siis siinä ihan vieres olin mut ku en tarkallee tienny minkälainen se oli (: Pieni vitutus ja turhautuminen kävi mielessä mut onneks juju sit soitti ja löysin sen :) <3 sitte nautiskelin parit siiderit ja päästiin me nukkuuki joskus ehkä auringon noustessa? ku tyypit soitteli vieressä kitaraa ja lauleskeli koko yön tehosekoittimen maailma on sun :) kiitti niillekki ketkä ammuskeli teltan sisälle vesipyssyllä.. hhöh

Ei tullu nukuttuu kauheesti ku telttaan tuli niin törkeen kuuma aamulla ku aurinko alko paistaa. Hengailtiin ja aamupalaa käytii ostaa kans. Kuunneltii jukkapoikaa ja sitä jotai ihme juttuu :) Sit alko janottaa ja oli pakko käydä kerää kolehtii et saatais bissee. Saatiinhan me ja sit lähettii taas istuskelee ja kuuntelee niit tyyppei. Säästettii ruokarahaa ku saatiin jeesus bussista ilmasta safkaa. Oli kyl niin rento sää ja muutenki kivaa<3 Valvomoo käytii kattelee vaikkei mitää nähtykkää ja gnarls barkleytä<3 Oltais saatu jeesus bussilta kans kyyti mut se lähti niin aikasin ja ei siin ois ollu kyl mitää järkee, paitsi oltais saatu enemmän bissee ku olis säästyny 60e yhteensä.

Sitten jossain välissä me vissiin lähettiin ja pakkailtiin. Seinäjoella oli kiva ruuhka niin kesti mennä keskustaan ihan törkeen kauan. Ehdittiin just ja just ärrälle hakee liput, mutta ne oliki kalliimmat mihin oltiin säästetty rahaa eli ei sitten sillä junalla menty. Viel enemmän alko vituttaa ku ärrä-täti tuli kertoo, että peruutusmaksu on 8e.. eiks ne hitto oo kuullu sitä, että hinta kerrotaan ennen ku lyödään mitään maksutapoja tms.. vittu! Niil oli sit siel vissii joku eri systeemi ja se kuulosti aika äkäseltä.. ois varmaan kutsunu FBI tyyppei amerikasta sinne jos ois tarvinnu! Maksettii sit kiltisti se 8e ja mietittii mistä sais pummittuu rahaa. Piti sit soittaa faijalle et se laittais rahaa :) Saatiin rokkijunaan paikat ja koska jäi ylimäärästä rahaa ni ostettiin matkajuomista, bissee<3 Oli just hauska junareissu :DD Mun istumapaikalla, jossa en kyl ees istunu, oli jonkun mäyräkoira jossa oli 8 kaljaa jäljellä. Se oli siin melkeen koko matkan (pari kertaa käveltii siitä ohi ja kamat oli siel hyllyllä) ni otin sen sit messiin. Matkan varrella diilasin bissee ja myin niitä kaverihinnoilla :) tienasin melkeen ne ärrärahat takas!!

Himaan pääsin sit parin mutkan kautta. Jäin stadissa pois ku sen junan piti olla 1.30 perillä enkä tajunnu että se on myöhässä :o Vika juna kotiin meni 1.47 ja juna oli perillä klo 2! Siistii. Seuraava juna meni 5.28 <3 helmi!! Ei oo vissii vaikee arvata, että akku oli ihan lopussa ja juttelin senki mitä oli jäljellä sit jujun kaa ihan loppuun (melkeen) ni ei oikeen pystyny himaankaan soittaa. Meil ei kyl ois ollu autookaa ku broidi käyttää sitä viikolla ja se yks monivammapotilas on edelleen korjaamolla. Keksin soittaa vanhalle duunikaverille jonne ainaki ois päässy yöks mut siltäki loppu akku ja se oli just tullu baarista kännis himaan ni ei sit viittiny laittaa sitä latautuu :o kävelin turhaan sinne asti ku kelasin jos se ois vaik siihen mennessä laittanu sen latautumaan... takas töölöstä kävellessä törmäsin emppuun ja se heitti mut kotiin :) kiva tuuri!!

No siis, oli tosi kiva reissu ja oisin voinu kyl pidemmäkski aikaa jäädä ;) <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.