IRC-Galleria

juhannusta juuSunnuntai 25.06.2006 15:16

No moi.. oli kyl just hauskaa perjantaina ;) ketää ei ollu missään, kaikki oli landella tai hangossa mut me keksittii kuitenki jotai tekemistä x) ja kyl me kemutki löydettiin, oli kyl aika hulppee kämppä ilellä. Käytiin eka jujun kaa moikkaa sen kaverii ja eksyttiin tapiolan altaille :DD oltiin ainoot siellä (wonder why?) ja jutskattiin pullomaijan kanssa myös. Koho kohta oli se ku käytii uiskentelee siel lastenaltaassa. Tai oikeestaan jalat vaan kävi uimas siel ympäri allasta :) hulluu..

Piti lähteä eilen hankoon mut ei oikeen oo kiinnostusta eikä rahaakaan :( Sitte jos oisinki jostai lainannut niin en ois sittenkää päässy nukkuu kaverin autoon vaikka niin sovittiinki, se oli nimittäin täyttyny :P vittujes ja kiitos x) ei tarvi ihmetellä miksen tuukkaa hankoon, ei ois kivaa nukkua taivasalla.

Jujuki häippäs kroatiaan :( pitäis selvii sellaset 9 päivää koska ite lähen torstaina ouluun ja tuun varmaan vasta maanantaina :s ikävä<3

Illalla menin sitte käväsee janikalla, katteltii jalkapalloa ja jotai leffaa :) Sitte menin kannuun käymään ja leikin kavereitten kännikuskia. Oli kyllä ihan kivaa joo. Sit piti viel hakee broidi stadista 4 aikaan yöllä mut just ku olin stadis ni se laitto viestin et ei tarvikkaa hakee. Mun tuuria.

Perjantaina oli kyl hauskin puhelu paulan kanssa.. Olisin kyselly vaa juhannus kuulumisia ja että millon se tulee sielt raumalta takas ni se vaan selittää jotai "voi vittu oon ihan törkeen kännis ja tääl on ihan sairaan kivaaaaaa! joku ihan random jätkä osti mulle blondin peruukin ja noillekki jotain. Ihan vitun tyhmä jätkä!!! Mut maiju mun on nyt pakko lopettaaaa" ja sit kuuluki vaa piippausta x) kiva.

rhcp - hard to concentrate <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.