IRC-Galleria

apulanta - kelpaanhan, rakkaani? :)Maanantai 26.06.2006 15:05

1. Nonii.. oli ihan törkeen kivaa kun porukat oli juhannuksen veke. Eilen ku ne tuli kotiin niin olin siivoillu ja kaikkee, vieny pullotki jo kauppaan ym :D Silti tääl oli kuulema ihan törkeen paskasta ja tietysti sen olis pitänyt olla minä ja vaan minä joka täällä siivoo! Vituttaa kun ne ei nää mitään muuta kun mun orjuuttamisen, oikeesti! Kyl mä tajuun että äiskä tekee täällä ihan sairaasti kaikkea ja kyl se tulee aina niiden poissaollessa huomattua kuinka nopeesti paikat menee sekasin. Miks ne ei voi sit tajuta, että esim. broidi asuu kans täällä ja vois tehdä myös niitä saatanan paskahommia. Kyl mäki oisin ihan hiljaa ja tyytyväinen jos ei tartteis ikinä tehdä mitään. Ehkä välillä tyhjentää tiskikone tai jotai. Mut täs talossa ei osata omia tiskejäkää laittaa koneeseen!

2. Mä olin pyytänyt jos ne vois tuoda mulle reissusta uuden hajuveden, koska edellinen loppui jo n. 2kk sitten ja viimekski ostin varmaan 3 edellistä ihan itse kun sattu olee alennuksessa tms. Kyllä ne sen toi ja ihan sairaan kiitollinen oon. Broidi sai karkkia ja ku kysyin että sainks mä yhtään karkkia ni vastaus oli oikeen tyly ja vihanen "no et tietenkää ku sä sait ton hajuveden".. ok fine, mulle on ihan sama, kunhan kysyin mutta ois sen voinu sanoo fiksumminkin.

3. Oon ihan tukossa, törkee nuha ja yskä. Tää ei oo tupakkayskää uskokaa tai älkää :) Voi olla että se on samalla sitäkin, mutta oon oikeesti tosi kipeä :( En taaskaan uskalla yskiä ku mutsi raivoo ja vittuilee. Oikeesti te ette haluu kohdata äiskän vihaa.. ;D

4. Tänää aamulla se jakso vielä kuittailla tosta hajuvedestä. Se tuli oikeen näyttämään sen omaa lopussa olevaa hajuvettä ja sano "Kato nyt, mä en edes itselleni ostanut uutta hajuvettä vaikka se on lopussa. Mutta sulle se piti saada"

Haistakaa nyt jotai ihan sama mitä.. Hitto on ahdistavaa ottaa vastaan tollasta turhaa paskaa, mä en missään vaiheessa vinkunu sitä hajuvettä. Ohimennen kysyin jos ne vois tuoda samalla sieltä sen. Sain just 2 paikasta palkkaa (tosin sillä pitäs pärjätä aika kauana) niin oisin voinut vaikka itse ostaa sen jos oisin teinny et siitä tulee niin iso ongelma. Ostihan ne viimeks mulle hajuveden hei kuitenkin VIIME KESÄNÄ! Joskus kauan sitte oisin vaa tapellu vastaan mut nyt ku kaiken paskan on tottunu nielee ni tuntuu pahalle.. En mä voi sanoa edes tota, että "hei oisit sanonu ettet haluu ostaa sitä ni oisin ite vaik ostanu" koska oisin ollu sillon näsäviisas vittupää vanhempieni mielestä. Niin ne on ennenki sanonu :(

Jujusta viel viikko erossa :( ikävä vaan kasvaa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.