IRC-Galleria

miksi edu meneeee sekaisiiinTiistai 11.12.2007 22:37

EILEN tein historiaa, nimittäin mun ura kohti suomen uutta justin timberlakea lähti liikkeelle. Alotin Johannan kanssa shown lisäks mtv:n footlightis. Noo olihan se ihan mukavaa, mut ei ollu kiva et saavuttiin ilen kyydillä vast puol 11 kotiin. pikkasen väsytti sitte ku pääsin vast 12 nukkuu =( (se on mulle myöhään)
Tää päivä on ollu tosi angstinen. Aamul herään siihen et mun kolmannella oleva veli raivoo ihan täysii "MITÄ HELVETTII SÄ OOT JUST TOMMONEN" Sitte heräsin kiukkusena ja kysyin no että mitäs helvettiä. "SÄ OOT RAAPUTTANU SUN ARPAJOULUKALENTERIN JO!! SIIS SÄ OOT JUST TOMMONEN!! SIIS JUST TOMMONEN NOIN KÄRSIMÄTÖN" Sit se päätty siihen et aloin huutaa, se löi mua, varasti mun avaimen ja lukitsi lopult mut mun huoneeseen.
Saavuin kouluun ja kaikki oli angstisia. Minna nukku lattialla ja minä ja Anette angstattiin toisillemme ku ei saatu tulostettuu jotain Psykon kuvaa. Mikkokin angstas ja suuttu mulle. Tulin himaa kiukkusena siit et jouduin kävelee ja päätin lukee fysiikkaa. Noo se päätty siihen et nukahdin se kirja kädes ja heräsin siihen ku herätyskello ja faija huutaa naaman edessä "IMUROITSIJAAAAHEHEHE PÖMPPÖÖ HEREILLEEE" jjei. No heräsin ja tein joulutorttuja pellillisen (ehkä sadas kerta tänä "talvena") ja yritin opettaa jennille matikkaa. Noo seki suuttu mulle ku ei osannu ja lopulta sekin löi mua.
Tän kaiken draaman jälkeen ajattelin, että no ei herranjestas nyt on aika urheilulle ni päätin kattoo eilisen damagesin ja poljin kunt0pyörää ja kulutin 465 kaloria !! jjei, en oo kyl varma paljo se on, mutta ainaki twixis on muistaakseni joku 45. eiku ei voi olla olikohan se 45 g no ihan sama.
Onneks kaikkee tätä seuraa se, että kun tomimun oma shakkimestari palaa mexicosta se tuo mulle AIDON burberry laukun<3 ei helvetti eilen kuuntelin jotai ohkiksen lähettämää faces biisii jos oli joku kohta joka soi eilen koko illan mun pääs ja ku sain sen tänää vihdoin pois mun pääst ni nyt erehdyin kuuntelee sen kipaleen uudelleen. se oli Manifold- Faces. äiti ja jenni kiusaa mua edelleen ku juoksin äsken ympäri taloo alasti huutaen MÄ OON GASELLI. molemmat totes että herranjestas.

ps. näin viime yönä unta ogelipojasta jonka kans tehtiin eilen johannan kans tuttavuutta, ku se nauro meiän "MIKKO ON SIKA" jutuille. kun se jäi oogelis pois ni kerroin sille et seki on sika. Noo ehkä siit jäi mulle huonoo karmaa KOSKA viime yön näin siit unta, SAMASTA SIKAMIEHESTÄ. joka oli johannan mielestä SIKAMAISEN hyvännäkönen
JOTEN: SIKA MIES ILMOTTAUTUKOON MINULLE !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.