IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mut ei saa valittaa afrikas on paremmin Sunnuntai 16.12.2007 16:40

moikka, viikonloppu on ollu ihan helvetin mielenkiintoinen kaikin tavoin.
Perjantain mentiin Johannan kans tiksii kattomaan tiikeriareenalle allun pelii. ne hävis 10-3 :'D Sen jälkee liikuttiin Korsoon koska mun tarkotus oli mennä noutamaan Mikko sakelta.
Noo menin sinne ni tää tarzan on tunnin pääst semmoses kunnos et roudasin sitä meille semmost kilsan matkaa varmaa tunnin. Katoin ku se laattas ja kerto kuinka se ei enää ikinä juo ja kuinka "hyppään seuraavan auton alle joka tulee" ja mietin että mitä mä nyt teen. Noo mentiin meille ja ku kello löi kakstoista ni oli Mikko sammunu mun sänkyyn ja mulla oli hieman tylsää.
Soitin Marille ja nauroin paskasta tilannettani ja se tuli pelastaa mut ! Juotiin kahvii (jota seuras se et mä nukuin koko yön 3h), katottii sinkkareit (joka johti jollain tapaa siihen että kirjotettiin Mikon poskee apina ja sheivattiin sen munakarvat) ja pelattiin rallipelii (joka johti siihen että mua harmitti ku ei mazda liikkunu ja hävisin) Saatoin Marin himaa kahen aikoihin ja oli mukavaa ku se kerto kuinka Leppiksessä ja Nikinmäessä liikkuu joka mies joka pimpottaa seiskalta aamul ovikelloo, jossei kukaa avaa ni se tulee, pelotti.
Sitte menin takas himaa ja yritin nukkua. No ei oikeen onnistunu ku Mikko kuorsas vieressä, menin Jennin sänkyyn. Kierin ja pyörin kaks tuntii ku ei uni tullu, yritin miettii peltoja ja aaltoja mutta se johti siihen et mietin kuinka minä ja Mikko taistellaan sitä rosvoo vastaa joka tulee meille aamulla..
Herättiin puol kaheksan ja Mikko lähti alas syömään leipää, ja myöhemmin se kerto kuinka se oli aamulla puhunu sille sen leivälle. Joskus kymmenen aikoihin tehtiin sit safkaa ja katottii tyttö sinä olet tähtee. sitte Mari soitti ja päätti liittyy meiän seuraan, tehtiin pizzaa ja semmosta.
Menin neljäks stadii treeneihin voin sanoo että SIKA pirteänä, jonka kruunas se että sain tietää et sm kisoihin treenit LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN plus pari torstaita kaheksasta kymmeneen vitun helmee. ainii ja keskiviikkosin vielä omat treenit yhhh oon dead. sen jälkee tiksin asemalle ja huomasin ettei simonkylää menny mitää hiton busseja. olin muutenki väsyny ja kylmissäni ja tajusin että uhah ihanaa pitää kävellä + kävelin väärin ja löysin itseni hiekkaharjusta. Sen jälkee mammalle ja kuuntelin ku se itki hieman alkoholia yliannostuksen nauttineena siitä kuinka mä oon niin ihana ja voimakastahtoinen tyttö. Nukkumaan paskan CSI:n jälkeen. aamul porukat tuli hakee mut ja sen jälkee hakee joulukuusta. äsken himaa ja illalla TREENEIHIN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.