IRC-Galleria

THE MASUPIPPALOTTiistai 08.01.2008 18:35

Lauantaina 5.1 teimme taas ihmeellisen matkan, tällä kertaa iki-ihanaan maalaisjunttilaan, Kurikkaan.
En voi paljastaa yksityiskohtia nimeltä mainitsemattomista syystä (esim. häpeä......), kerron kuitenkin pientä tiivistelmaa illan tapahtumista. Itse lähdin matkaan pakotettuna, mutta hauskaa oli jokatapauksessa.
Pippaloiden ideahan oli tanssiminen. Sitä harrastimmekin ahkerasti, sitä mukaa vaattetkin katosivat pikkuhiljaa, toisella enemmän ja toisella vähemmän.
Teimme lukemattomia uusia tuttavuuksia, ja mikä parasta, emme ole olleet yhteydessä jälkeenpäin (poikkeuksena Potta ja komea xDpoju.......).
Vaikka parketilla heiluminen oli melko hikistä hommaa, onnistui Potta jäädyttämään itsensä ulkoilmassa (olisikohan avonaisilla housuilla ja rintsikoista kadoneella.... öh jutulla ollut osuutta asiaan?). Sain kuitenkin jääprinsessan sulamaan reissulla vastakkaisen sukupuolen käymälässä.
Vaikka laittauduimme n. 6 tuntia (mm. katsomalla simpsoneita ja laulamalla singstarsia), taisimme olla melkoisia mörköjä koska saimme tanssia pari tuntia aivan kahdestaan. Taikka sitten kukaan ei vaan uskaltautunut heittäytyä nyrkkien ja muiden kontroloimattomien liikkeiden täyttämään saliin.
Kuten otsikko kertoo, masut tuli nähtyä (itse en tunnusta mitään). Lotta huutaa tuossa korvanjuuressa että hänkään ei tunnusta. (puhuu paskaa)
Kaikenkaikkiaan reissu oli mahtava (lue: alaston), nähdään juntit kahden viikon kuluttua uudestaan (emme suostu edelleenkään käyttämään vaatteita).

Tekstin ideoi, sanoitti ja tuotti Nukke
Avustajana ja kommenttiraitana PaljasmasuPottis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.