IRC-Galleria

Outo minäKeskiviikko 08.02.2006 23:22

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Pelkään pimeää. Jos katson esim. kauhuleffan niin en monesti uskalla sen jälkeen mennä edes vessaan ellen laita koko kämppään valoja päälle :P

2. Ulkona kulkiessani en voi astua esim. suojatiellä valkoisille viivoille tai laatoitetulla kadulla laattojen reunoille.

3. En voi sietää sitä ääntä joka lähtee kun harjaa hampaita (omien harjaus ei aiheuta inhoa :P). Saan siitä ihan mielettömiä kylmiä väreitä.

4. Kotiin (äidin luo) mennessäni kun astun rappukäytävään ja laitan valot, on minun ehdittävä ensimmäiselle tasanteelle ennen kuin valot on täydellisesti syttynyt (ne siis syttyy silleen vaiheittain välkkyen).

5. Vessapaperirullan on oltava telineessään oikeinpäin, eli niin että paperi tulee siitä rullan päältä ylhäältä alas eikä toisin.. :P Vaivaannun suunnattomasti jos paperi on toisin.. Monesti joudun kääntämään sen :PHaastan:

päivi^
sanna86
mirlie
Rinti
keijuli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.