IRC-Galleria

piu.Sunnuntai 16.07.2006 14:08

Heippa, julkea maailma. Tänään on ultratylsä ja jumi päivä joten mitäs Anni taas sortuu tekemään? No kirjoittamaan gallerian päiväkirjaan tottakai! Huraa! Kaivakaa hirttosilmukat esiin, meinaan tehdä maratonkirjoituksen, ihan vaan teidän kiusaksenne. :)

Eikös ole hauskaa kun aina kirjoittelen tänne mitä pienessä (ja kovin epävakaassa) mielessäni oikein liikkuu? Olen samaa mieltä.

Tänään on ollut oikein mukava päivä. Heräsin puoli kymmeneltä, oli jäänyt meikit naamaan ja sen huomasi. Kajalia oli kaikkialla paitsi silmissä. Römmin (Ryömiä + kömpiä. FIKSUA EIKÖ?) yläkertaan ja aiheutin vanhemmilleni suunnatonta inhoa ns. lapseaan kohtaan.

Raahauduin puhtaalla tahdonvoimalla jääkaapille, söin vanukkaan (KALOREITA!!1 SHOOT ME.) ja keitin itselleni jumalattoman mukillisen teetä. Sitten kaaduin sohvalle ja katsoin kun jenkit kasvatti kamelinpoikasta. Betsy vai mikähitto sen nimi oli... EI! PATSY! Hahaa. <3

Nyt tulin tänne. Pitää saada selville miten bussit kulkee vekruun ja takaisin. Rakkaat vanhempani kun eivät millään viitsi hakea minua torstaina. He mielummin molemmat vahtaavat nokisutaria. Kirottua.

Noin. Olen valmis. Nyt tiedätte kaikki mitä olen tehnyt tänään! Tämähän on päiväkirjan tarkoitus. Kertoa että miltä nyt tuntuu, onko valaiden metsästys karannut käsistä ja kuinka monta kainalokarvaa on simpanssilla. =) ASIATEKSTIÄ KEHIIN, KAIKKI! Ottakaa mallia minusta. Tai älkää. Miten haluatte.

Muttajoo, heipat vaan teille. Menen bailaamaan omaan huoneeseen. Elikkäs lukemaan. Jeee.
(Kirjakielellä kirjoittaminen on ultrahauskaa. KOKEILKAA VAIKKA!) Over and out Roger.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.