IRC-Galleria

snö``

snö``

on siirtynyt bookkiin :)
Elikkäs oltiin tossa taas n.viikko sairaalassa tinjamin kanssa. Ei siellä taaskaan varsinaisesti tehty mitään,ekg:t otti ja alotettiin uus lääke:prepulsid ja sitte kävi sydän ultrassa.Vähän toi lääke pelottaa kun siinä on sivu vaikutuksena rytmihäiriöt ja Tinjamil ku on jo valmiiks rytmihäiriöitä sydämmessä,se sydän ei oo ihan oikeessa kohassa ja sydämmen kärkikin on koholla. Se reikäkään ei oo hävinny mihinkään.

Herra syö tosi hyvin kiinteitä,eilen veti tos iltasella kokonaisen purkin päärynäsosetta. ja mä nyt oon ollu tuhma ja oon jättäny eilen kokonaan antamatta losecin ja prepulsidin ja jostain kumman syystä herra ei puklaillu eilen niin kauheesti :o Viime torstaina meillä oli TYKS:iin näyttö. Poitsu oli painoa saanu viikossa vaivaset 45g,eli paino on nytten 4845g ja pituutta 61cm ja py. 38,5. Alotettiin myös apteekin maito. Ei oo ainakaan viel tuntunu auttavan mut katellaan täs nyt viel hetken aikaa.

Minttu on nyt täs parin päivän sisällä alkanu puhuu todella paljon uusia sanoja ja 2 sanasia lauseita. Yks päivä sano mun perässä 3 sanasen lauseen "missä tutti on". Mut suosikki lauseet on "pappa/ishi töissä" "vauvan ruoka" "vauva paapaa" ja tälläsiä.

En tiiä onks toi joku vaihe ku Minttu on välillä aika super rasittava,aina jos joku toinen lapsi on tulos leikkii leluil tai sit puistossa jos ollaan liukumäes ja näkee et joku menee keinuu ni kauhee ininä. Samoin jos esim. jerry tulee lähelle ni ihan sama ininä.

Muskarissa ollaan nyt käyty ja viimeks oli isä kerta,eli isät sai mennä lasten kans tai sitte koko perhe yhdessä. Minttu viihtyy siel tosi hyvin ku on lauluja ja leikkejä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.