IRC-Galleria

snipe

snipe

*born to fuck things up*

mielihalujaTorstai 16.04.2009 21:51

Mulla on ollu hämäriä mielihaluja viimeaikoina..
Yhtäkkiä on saattanut iskeä himo leipään, sitten pepsiin, heti perään valkosipulimajoneesiin..
Tänään tuli oudoin.. joskus penskana yks iso lemppari oli punssinapit joita olen syönyt näin vanhempana vain silloin tällöin.. Nyt tuli sellainen olo että NIITÄ ON SAATAVA!!!
Tekisin melkein mitä vain saadakseni niitä.. Menin jo lupaamaan että voisin melkein rakastaa sitä tyyppiä joka niitä mulle tän illan aikana pussillisen toisi..
Mun tuurilla se ois joku idiootti joten siksi tuo melkein :D

Muutenkin on ollut hurjia tunneskaalan heittelyitä tässä viime aikoina..
Välillä ois tarmoa vaikka siirtää vuoria ja hetken päästä kun sopivaa vuorta ei löytynyt niin käperryn peiton alle ja en jaksa mitään.. Välillä naurattaa ja hymyilyttää ja sitten hetken päästä surettaa..
Kun olen töissä toivoisin et saisin olla kotona ja lukea vaikka kirjaa ja kun vihdoin olen kotona tuntuu että seinät kaatuu päälle ja haluan vaikka sitten töihin..
On tää kevät kummaa aikaa :)

Toki voi tuo maaliskuun lääkärissä käynti olla yksi osasyy..
Niin niille kavereille joita en ole hetkeen nähnyt ja joiden kanssa en ole ehtinyt puhua niin kävin tosiaan maaliskuussa magneettikuvauksessa ja viikkoa myöhemmin kuulemassa tulokset.
Aivoveritulpalle ei ole tapahtunut puolen vuoden aikana mitään joten se tuli sitten jäädäkseen. Yksi laskimo on tukossa, yhdestä veri kiertää vaivoin ja yksi on auki. Aivosähkökäyrä oli kuitenkin normaali (vaikka nukahdinkin ja heräsin siihen kun aloin kuorsata (tosi epämukava asento oli) siellä). :D Joten aivotoimintaa siis todistettavasti on :)
ihanat vaaleanpunaiset pillerit siis jäivät toistaiseksi pysyvästi mun lääkitykseen.
Hetki menee tähän tottua mut eiköhän se sitten siitä, kunhan aikaa kuluu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.