IRC-Galleria

sohvivi

sohvivi

all you need is love

hate to say goodbyeKeskiviikko 14.06.2006 17:04

eilen oli kyllä viiminen tikki tälle kaikelle hyvästelylle ja kaiken jättämiselle. koko päivänä en onneks ajatellu että joudun illlla hyvästeleen kaikki. ja sitte se tuli niin yhtäkkiä. kaikki rupes vaan lähteen kotia tai meneen mirkulla nukkuun ja tajusin että yksitellen ne oli vaan hyvästeltävä.

Oon vaan niin kyllästyny siihen. oon tehny tätä vietävä yheksän vuotta ja tää ei oo helpottunu yhtään. pahenee vaan ku ystävistä tulee läheisempiä. olin ihan rikki eilen. oli pahinta sanoo erjalle ja mirkulle hyvästit kun en tiedä ollenkaan millon nään ne taas. sydän oli ihan rikki. ja annista ei tarvi ees puhua. ei vaan pystyny. ku anni tuli halaan oli vaan pakko päästää irti ja sanoo että mee pois. oisin romahtanu ihan täysin. en tiiä onko mikään koskaan sattunu niin paljon. ja ku suljin oven ja erja ja jenni ja anni jäi sinne ni ois tehny mieli huutaa. onneks mirkku lähti viemään mua kotiin ja sain itkee sen olkapäätä vasten. en tiiä mitä oisin tehny ilman sitä. ja sitten meni vain 10 minsaa ja jouduin hyvästeleen senki.

eilen päätin että enään en itke. anni tietää. kun eniten itkettää nauran ja kun tekis mieli romahtaa puhun taukoomatta ja oon ku mitään ei ois tapahtunu. itsesuojeluvaisto..

nää tytöt on parhaita ystäviä mitä voi olla. ja kiitän jumalaa niistä aina. kiitos teille mahtavasta illasta ja muistakaa että rakastan teitä kaikkia niin paljon! ootte tärkeitä enkä ikinä haluu päästää teistä irti!

kohta nähään taas... niin mirkku sano... ja mä uskon mirkkua.. koska se on mun isosisko ja idoli<3

lähen kolmen tunnin päästä lontooseen.. ja nyt alkaa kaikkien hyvästelyjen hukuttaminen.. tuntuu että aina juoksen pois. mutta se on joka vuotinen juttu. kun on hyvästelty lähetään reissuun. tällä kertaa en vain palaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.