IRC-Galleria

sohvivi

sohvivi

all you need is love

this is the feeling, I need to walk with...Keskiviikko 01.03.2006 03:58

mul on tylsää, tylsää, tylsää ja tylsääääää.....
sen lisäks et se on tylsää niin se on viel vaarallistaki ku syön vaan suklaata ajan kuluks! ei tuu mitään... mul on tylsää ku anni on marokosa, jemina on suomessa ja mul on hiihtoloma ja jumitan vaan meses eikä sielkään oo ketään. Sitte oon viel koukussa sudokuihin, ircciin ja meseen ja ja ja... kyllä nyt ei mee hyvin! miten niin no life? mut hei! kello on yli kakstoista joten nyt alko maaliskuu... saa nähä mitä sais aikaseks tässä kuussa.. tällä menolla ei kyl näytä hyvältä!

totesin täs vähän aikaa sit yhen jutun... et mul on ihan sikana unelmia ja mua jännittää tulevaisuus ihan mielettömästi. En tajuu miks... ihan ku huomenna tapahtus jotain tosi mielenkiintosta.. noh eihän sitä tiiä. Tiiän vaan et Jumalalla on ihan mieletön suunnitelma enkä malta oottaa et pääsen toteuttaan sitä! Mut mul on kans ihan älytön kiire päästä toteuttaan mun unelmia, enkä malttais millään istuu opiskelemassa ku voisin mielummin olla hyödyks.. (vaarallista koulun kanalta tää mun ajattelutapa...)

ku kuitenki kelasin tätä asiaa ni sattu ihan ihan sika hyvä biisi kohalle ja tuli just rento fiilis.. ja tuli vaan mieleen et ihan sama mitä mä teen ja oli mulla tylsää tai ei ni niin kauan ku oon uskossa niin elän joka hetki sitä mulle tehtyä suunnitelmaa. Ja vaikka musta tuntuuki etten oo hyödyks ja elämä menee vietävä kouluun, niin joka hetki on suuniteltu.. vähä siistiä! on tää aika rentoo sitteki...

have a nice day ! ! !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.