IRC-Galleria

sohvivi

sohvivi

all you need is love

jeah beibiTiistai 21.03.2006 04:00

en taas oo kirjottanu aikoihin, ja tsiikasin et jemina (eligu) on kirjottanu taas romaanin enkä tietenkään voi jäädä kakkoseks... ;) jeah... on ihan pimee fiilis. Tapahtuu niin paljo kokoajan ettei pysy yhtään perässä itekkään. On pää niin täynnä kaikkee et hajoon. Saa lennellä ees taas tonne helsinkiin ja se ottaa niin voimille. Sitte siel hirveet kirjotus paineet ja ku pääsee taas hetkeks kotiin niin tääl on kokoajan jotain. Pitää olla iso tyttö ja ottaa vastuuta ja olla ahkera koulussa. Ja taas helsinkiin sunnuntaina, ku vasta tulin lauantaina... en tiiä... oon ihan hullun väsyny ja se nyt vaikuttaa tietty kaikkeen.

Mut kaikesta huolimatta oon saanu kokoajan enemmän huomata et Jumala on oikeesti olemassa ja se vaikuttaa mun elämässä enemmän ku koskaan. On vaan niin hienoo ku voi puhuu jumalalle ihan sama millanen fiilis on. Ja seki viel et se oikeesti kuuntelee... sit viel se et kaiken tän seassa on jotenki hullun siisti olo, ku tiiän et jumalalla on mulle suunnitelma ja haluun vaan toteuttaa sitä. Enkä malta oottaa mitä aina seuraavaks tapahtuu. Sit jengi viel väittää et uskovaisena eläminen on tylsää... eih... mul ei ainakaan oo koskaan ollu näin jännää ku parasta aikaa... en ees tiiä missä maassa asun ens syksynä..

Vaikka se et tapahtuu kokoajan jotain on välil raskasta ja väsyttävää nii silti on tasapainottamassa ne mahtavat hetket joita kuitenki on joka päivä. Ja sit on viel aina bilettämisen aihetta ku meijät on kuitenki pelastettu...! Ei elämä vaan voi olla tylsää!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.