IRC-Galleria

Mit Humor geht alles besser :)Maanantai 19.12.2005 17:52

Sveitsissä ollaan! Sunnuntaiaamun lennot sujui hyvin, Hki-Zürich -välillä sain syödä jonku oudon aamupala-lounaan: sämpylä, voinappi, haudutettua teetä ja maitoa (3kuppia), appelsiinimehua (2 lasillista), omenamehua (lasillinen), joku asidofilus-jugurtti, paistettuja kananmunia juustolla, kinkkukastiketta ja röstiperunoita. Ja lasi vettä. Ei ollu laskeuduttua ihan heti nälkä :) Koneesta oli kyllä hienot maisematkin kun aurinko alkoi nousta. Täytyy jossain vaiheessa yrittää katsoa, onnnistuiko ottamani kuvat... Koneen ikkuna kun ei ollut kovin puhdas. Sain istua ihan yksin omalla penkkirivilläni, kone ei ollut täynnä.
Matkan ensimmäinen mutka meinas tulla jo Zürichin lentokentällä, kun laukkua ei alkanu näkyyn. Joillain muillakin oli laukku hukassa (ne eis siis ilmestyny sille hihnalle vaikka kuinka odotettiin). Sit joku henkilökuntaan kkuuluva mies tuli sanoon, ettei koneesta oo enää tulossa tavaraa! Siitäkös kaikilla riemu repes... Oli kauheeta jonottaa löytötavaratiskille, kun 20 metrin päässä lasiseinän takana oli Dario jo odottamassa :/ Mutta sitten soi toimikston puhelin ja hetken kuluttua naisvirkailija kertoi tavaroiden saapuvan hihnalle nro 14. Juoksu, laukku mukaan, ulos hallista ja Darion syliin :) Siinä tiivistettynä.
Ollaan tähän mennessä vain hengattu Darion luona, kuunneltu musiikkia (laittoi kaikki Zen Cafèn cd:t koneelleen :)), syöty... Tuomani oltermanni kelpaa koko perheelle, kahdesta puolikkaasta toinen on kohta syöty!
Dario antoi jo osan synttärilahjastani: German - English phrasebook! Löytyy kaikkea mahdollista urheilusta lääkäriin ja iskulauseista ruokaan, myös tuo otsikkona oleva lause :) Ette muuten ikinä arvaa mistä osiosta se löytyy... ;)
Taidan nyt lopetella, pitää vielä tehdä etätehtävää kun Dario ei ole kotona.

Bis später! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.