IRC-Galleria

sonjass

sonjass

jouluaatto ja ruoka:)rauhallista tulee.

Blogimerkintä

« Uudempi -

sunnuntai 25.11Tiistai 27.11.2007 21:39

tätä reissua ei olisi kannattanut lähteä tekemän ilman t:n enon pakettiautoa ja navigaattoria, sillä lähdettiin heti aamusta ajamaan vantaalle, ikeaan. aikaisemmin viikolla olin menettänyt yöunet jo muutamaan otteeseen kun mietein miten löydettäisiin perille. onneksemme kuulimme, että navigaattori tekisi puolestamme suunnistamisen. ilman sitä ei oltaisi ikinä löydetty perille.
heti parkanossa alkoi jäinen lumisade ja tukki pyyhkimet. välillä piti pysähtyä ravaamaan pyyhkimet, että näimme eteemme. tuulilasin pesuneste oli tietenkin jäätynyt eikä tuulilasia saanut putsattua. onneksi välillä rekat ajoi ohi ja kuravesi auttoi hieman lasin putsauksessa.
tampereen moottoritielle monen käännöksen jälkeen päästyämme totesimme miten järkevä ostos navigaattori voi olla. sillä säästyi monet virhe käännökset, polttoaine, hermot... matka jatkui siis mukavasti perille asti :)

sisälle päästyämme menimme heti haukkaamaan systerin mainostaman ruoan perunat&lihapullat. ei olisi voinut paremmin maistua. 4.5€ sai kolme perunaa, kymmenen lihapullaa, kermakastiketta ja lingonsyltiä ( äidin sanonnan mukaan eli puolukkahilloa). olimme kylläisiä ja valmiita aloittamaan shoppailun. piti muutaman kerran harhailla osastoilla ennen kuin hoksasin mistä mennään minnekin. ostimme ensin kaikki pienet krääsät. olisin ottanut vaikka mitä mukaan, mutta kun myös järjen ääni eli t oli mukana sain jätettyä muutamia tavaroita hyllyyn. oli mussa varmaan kestämistä...

aika nopeasti pääsimme asiaan eli huonekalu puolelle, jossa suurin miettimisen aihe oli uusi tietokonepöytä ja laatikostot. se oli vaikeaa, sillä meillä on kannettava ja moni pöytä oli isolle koneelle keskusyksikköineen. muutaman kireän sanan vaihdettuamme pääsimme kompromissiin.

ostokset oli tehty ja sitten iski vielä paniikki, että olisiko vielä pitänyt ostaa joululahjoja muille?? ääh, ei sieltä oiekin löytänyt sellasia, joten katsotaan sitä sitten joulukuussa.
olisin voinut syödä 4,5h shoppailun jälkeen uuden annoksen ruokaan, mutta järki sanoi, että ei syödä. sain yllipuhuttua ja syötiin hot dogit. nam!

matka takaisin meni vesisateessa ja minäkin hyppäsin rattiin hämeenkyröstä.

nyt olis kotona kokoamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.