IRC-Galleria

sonjass

sonjass

jouluaatto ja ruoka:)rauhallista tulee.

Lomarahoja laskiessa...Keskiviikko 11.07.2007 16:33

Lomalla ollaan ja kovasti olen siivonnut sen eteen josko tässä nyt lähdettäisiin reissaamaan:) Ensimmäinen pysäkki olisi Rovaniemi. Siellä saa rentoutua kunnolla. Ruoka tuodaan eteen ja shoppailla saa toisten rahoilla. Se tuntuu paremmalta kun ei tarvitse miettiä mihin vielä on rahaa. Tapana on ollut myös mennä veneilemään ja kalastamaan, grillata ja käydä tietysti kyläilemässä. Pääsen ajamaan "automatic" mersulla ja näen isän ilmeen kun hyppään auton rattiin sen tietämättä, että mulla on kortti*hih* Harjoittelin jo toistamiseen sellaisella ajoa ja täytyy myöntää ettei helpompaa voisi olla. Auton iso koko vaan saattaa tehdä temput pienellä fiestalla ajettuani. Voikohan ns.autohulluus tulla verissä? Hehkutan ehkä välillä liikaakin, mutta itseänikin vain naurattaa. Olisi muutenkin auton hankinnan paikka...

Toinen "lomakohde" taitaakin olla sitten Turku ja pieni yksiö isosiskon katon alla. Siellä taas on eri meiningit tiedossa ja jostain pitää maksaa itsekin. Ravintola ilta hyvillä ruualla kuuluu perinteisiin. Aperitiiveistä puhumattakaan, kuten dry martini ;) Biletystystä, en tiedä avaako 20 ikävuotta yhtään enempää paikkavaihtoehtoja, mutta taisi niitä viimeksikin olla ihan riittävästi :D Harmi vain kun ei pysty tarjota aikuisempaa seuraa systerille kun ei olla vielä Pörssi- ikäisiä.Sori.

Nämä matkat piti tehdä putkeen junalla, mutta tajusin vasta aikatauluja katsoessa, etten kyllä pysty istua kymmentä tuntia yhteen suuntaan.No way! Joten yksi yö on vietettävä kotona.

Oisikohan pihalla jo lakannut sade niin saisi hyvillä mielin sulkea kannen ja lähteä kävelylle.?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.