IRC-Galleria

sonrisapequena

sonrisapequena

Kylläpä on erikeljua olla tuottamaton yksikkö!

Selaa blogimerkintöjä

hyi hitto mikä uniMaanantai 10.01.2011 16:59

Ella oli tehny jotai "lainvastasta" ja hänel oli määrätty kualeman tuomio. Se telotuspaikka oli meijä naapurin pihal ja sit telotus=ampuminen päähän. Oli oikee semmone tapahtuma et sinne tuli ihmisiä kattoon. (hyi)

Hän tuli meil pari päivää enne ja kertos vast tosta sitte. Yritettii keksii et mite häne pelastettais ja meil oli knallipyssy ni päätettii viiä se sinne paikanpääl sen oikeen aseen paikal.

Sit tuli se telotuspäivä ja mentii sin. Krista oli mun kans. Antton oli semmosel kälysel puisel tiskil ulkon listaamas osallistujamäärää ja teki siihe paperlappuunsa jotai ihme koodiyhdistelmii. Jätin Ellal hyvästit ja halasin hänt silt varalt et jos meijän plääni ei toimikaa.
Eka kokoonnuttii sin sisäl. Siel oli jotai häne kaverei ja hän istu siihe niite sylii. Sit hänet käskettii sin ulos.

Kuulus räjähdys. Katoin takaatani ikkunast ulos ja katoin et meijä talon sauna ja keittiö oli posahtanu. Annoin sen aseen ilonal(joka istu vieres) ja lähin meille. Eno tul kans jostai sinne ja käskin häne iskee vaahtosammuttimel (en tie mist ilmesty) keittiön ikkuna hajal ku ulko-ovee ei saatu auki. Ite kuiteski menin saunaa ulko-ovest O.o.
Siel savus ja menin sin saunaa, jos oli enää vaa järkyttävä savu jälel. Vanhemmat makas lauteil ja oli iha pimeetä. Kokeilin pulssei. Kyl he siit si heräski mut oli hengittäny räjähdykses jotai outoo myrkkyy, joka aiheutti jotai vakavaa mahavikaa.

Jostai sin ilmesty sara ja joku toine. Kysyin et "Ja ella on..?" Sara jatko et "poissa". Käskin heit vahtii vanhempii et pysyy hereil ku käyn yläkerras hakemas heil vaatteet. Nöpö oli yläkerras jääkaapin pääl ja vissii iha ok. Yritin soittaa ambulanssii yms, mut se numero piti ohjelmoida jotenki jonku kaverin numeron kaut ja yritin sit ilonan numeron kaut mutten saanu sitä toimiin ku en muistanu niit muit numeroi mitä sit piti 112 lisäks laittaa. Kaivoin kaapist vaatteet ja sit katoin ulos ikkunast ni siel oli semmone VALTAVAN BUSSIN KOKONE punane paloauto, joka oli kummiski kans sisält niiko bussi ja sielt niist monest ikkunast näkys uteliait naamoi, jotka tulkitsin nuoriks palokuntalaisiks loppuje lopuks. Niil oltii vaa tultu näyttää sitä paikkaa.
Siit ajo pari semmost ohi kans ees taas.

Vein ne vaatteet ales ja sit vissii vanhemmat pukeutu ja sit mul o iha blackoutti.

Mut toi uni oli muutenki iha outo ku jossai vaihees oltiin kokoonnuttu sinne ulos ja laitoin sen aseen jonneki sin ulos mihi kasattii kenkii rivii ja sit se joku pahispoliisiukkeli mikä lie laitto sen vaa tukemaa niit kenkii O.o
Ja laitoin sen aseen sin ulos vaa siihe siks et pelkäsin et jäätäs kii siit tempusta ja se oisinki minä, joka joutuis telotettavaks ja vanhemmat ei tienny mitää.


OLI IHAN HELVETIN PELOTTAVAA KU "ELIN" SEN TILANTEEN KU SEISOIN SIIN ULKO KESKEL JA SE UKKELI PITI ASETTA SIIN MUN PÄÄS KII VASEMMAL PUALEL JA SIY SE LAUKAS SEN O______O

huissaakeli!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.