IRC-Galleria

poliisit seuras mua ihan HULLUN pitkään tänään ku ajoin dädin kaa autoo (siis minä ajoin ja daddy oli kyydissä) ja se oli ihan hullun ärsyttävää ja meinasin tehä maantiellä äkkijarrutuksen et ne ois törmänny muhun ja suuttunu koska mua ärsytti ihan sikana niitten seuraaminen, mut ne piti jotain sadan metrin turvaväliä niin ei se ois onnistunu ja oisin saanu varmaan vaan sakot. siis se oli ihan SAIRAAN ÄRSYTTÄVÄÄ ajaa niin et poliisiauto seuras. ens kerralla alan ajaan korttelia ympäri et ne ei enää jaksa. ja vilkutan joka käännöksessä. ja väistän kun tuun kolmion takaa. dolmio-pastakastikkeet on hyviä muuten. jännä juttu se.

KYTÄT PITÄIS KIELTÄÄ LAILLA!!!!!!!!!!!1111111111111111 NIIN P3Rk3L3!!!!!!!!!
.

.btw,

mulla on muuten penisilliiniallergia (eli. p e n i s i l l i i n i a l l e r g i a, kaksi ällää) et vinkki kaikille et en sit voi syödä penisiliinillä maustettua safkaa. enkä mielellään myöskään käytä penisiliinillä hyydytettyä huulirasvaa.

jos eli kun jotain kiinnostaa niin voin kertoo mistä allergiat johtuu. tiiän nimittäin. tai siis jotain. tai siis en tiiä et miks jotkut on allergisia mut toiset ei, mutta siitä fysiologisesta reaktionista.
M. Puustinenkin varmaan tietää et siltä voi sit kysyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.