IRC-Galleria

sophitia

sophitia

:Taistelukaksikko:

Uusimmat blogimerkinnät

HaasteKeskiviikko 24.05.2006 13:22

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun nään maassa/pöydällä siistissä kunnossa olevan tupakka topan, mulla tekee mieli katsoa sen sisälle... En edes polta.

2. Aina kun syön banaania mulla tekee hirveesti mieli maitoa.

3. Kerran kuukaudessa jotkut pienet ja mitättömätkin asiat tuntuu niin sairaan suurilta ja merkittäviltä. Turhautuu ja tiuskii turhasta. Usein sen vielä tiedostaa itsekkin; että joo, mitä ihmettä minä taas oikein ajattelen - mutta ei voi mitään. Se vaan menee niin.

4. Aina kun oon yksin kotona ja menen suihkuun laitan oven lukkoon. Jos en laittaisi, kuuntelisin koko ajan jokaista narahdusta. ...Varmaan oon kattonu vähän turhan paljon kauhuleffoja...

5. En keksi enää. No, ehkä se, et luotan liikaa ihmisiin. Kiinnyn ihan liikaa ja kuvittelen, että monet monet ihmiset on mulle paljon enemmän ja tärkeämpiä kuin mitä ne sit osoittavat joskus olevansa. Usein saan palata takas maanpinnalle ja hautoa haavojani kun tajuunkin, ettei joku ollutkaan ihan sitä mitä oletin. Julma maailma.

Tää olikin yllättävän vaikeaa. Toisaalta sit kun näitä alkaa tarkemmin miettiä, niitä on jo liikaa... No, mutta tässä ensimmäiset mieleen juolahtaneet.

Kiitos Soile kun kaivat miusta kaikki friikit-puolet esiin....

Minä pieni, pakkomielteinen ihminen, haastan seuraavat henkilöt:

onskis
blues_fi
kena
blindspot
Girlie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.