IRC-Galleria

spiikki

spiikki

art of creating art

Sima-aksidentti!Tiistai 01.07.2008 00:17

Noniin kerrataanpa eilinen vielä kerran!

eli tulin väsyneenä kotiin pieksämäki-hki-tre kiertueelta. mukanani noin kolmannes farkkuautollinen tavaraa. päästyäni sisään kotiin, huomasin hassun hiivaisen tuoksun.

oltiin kämppiksen kanssa wappuna tehty simaa. se epäonnistui osittain, joten huonoin osa siitä säilöttiin olut-tynnyriin. semmoiseen johon pistetään painetta ja sitten hana. tynnyri oli lusinut siitä lähtien keittiössä odottaen jatkokäyttöä tai tyhjennystä viemäriin.

harmiksemme olimme unohtaneet hanan paikoilleen. sima oli alkanut käydä lisää ja teki käydessään tietty lisää painetta. hanahan ei sitä kestänyt, vaan kaikki ~10l simaa oli suihkunnut ulos pitkin keittiötä eteiseen asti. \o/

ilta meni sitten paikkoja pestessä =)

tässä dokumenttia : http://nalleperhe.net/sima/

no, kuitenkin mieli pysyi ylhäällä koska roudasin huonekalustukseen kuvan esittämän lelun <3

huh huh nimittäinMaanantai 30.06.2008 03:18

vkloppu meni ja oli ihan tosi kivaa. pisteet tästä suomen tanssipelaajat ry:lle.

kotiinkin saavuttiin ja vastassa oli kaaos. tästä lisää huomenna kuvien kanssa. nyt on liian väsy tehdäkseen mitään. menen valmistautumaan työpäivään.

nix kuuriPerjantai 27.06.2008 03:10

fight against syyhy! ristusnotta mikä kutina, huh.

duudsoni showssa kuulemma moittivat ehdotustani että tää on tuhoamiskisa eikä rakennus. saakelin laiskat läskit! xD se on niin, että mitä pirempään rakentaa ja virittää, sitä kivempi se on solmia tolpan ympärille!

eipä siinä kukaan. huomenna vovlon keula kohti Pieksämäkeä jossa luvassa tanssikarkelot ja kisailua:
http://sb2008.tanssipelit.fi/

Sieltä sitten hesan kautta (siinä matkan varrella kuitenkin) hakemaan lainaan/korjaukseen/myyntiin/ehkä omaksi 8oktaavinen midi-keybbis <3

nyt voisi mennä kutiamaan ja lukemaan Supernaiivia tuonne petiin. mahtava kirja, suosittelen.

unia <3

väsyttääKeskiviikko 25.06.2008 17:02

hirmu vetelä olo. ei saa ahkeruuden kammesta kiinni ollenkaan.

lääkärit on kivojaTiistai 24.06.2008 16:56

noniin taas vedetään hyvin.
kävin tuossa aamusta pikaiseen hoitsulla näyttämässä ihottumaa ja tukkoista korvaa. korvaa yritettiin puhdistaa siinä onnistumatta ja kutinaan hoitsu totes nix-kuurin.

siinä samalla ajattelin juosta hammaslääkärin ajanvarauksen läpi että saisin joskus poistettua teräväksi äityneen viisaudenhampaan. ja sit mentiin.
joku oli juuri perunut aikansa, joten kävelin samalta seisomalta jonottamaan leikkaussaliin. kohta tultiinkin pyytämään ensin kuvauksiin, ihan varmuudeksi. ei maksa mitään. selvä.

kuvien oton jälkeen hammaskirurgi istuttikin heti penkkiin ja alkoi osoitella näytöltä kuvia.
alaleukani molemmat viisauden hampaat painavat suoraa kiinni hermoihin ja ne kannattaisi poistaa. operaatiopa vaan onkin riskialtis koska hermot voivat vahingoittua. jos hampaat alkaisivat mädäntyä, olisin vielä pahemmassa pulassa, joten päätin että otetaan pois vain.

täti lykkäsi lähetteen helsinkiin viipalekuvauksiin. aukeaa vasta kesän jälkeen. näppärää. koetan hankkia viipalekuvat itselleni ja saada ne johonkin toimivaan formaattiin niin voi käyttää sitä materiaalia vaikka demoissa x)

iso yläfemma YHTS:lle palvelutehokkuudesta tosin =) maksavat vielä kuvausmatkatkin helsinkiin.

rokrok.

mitähän loppuviikosta? aivokasvain?

krapulaSunnuntai 22.06.2008 16:07

eilen oli häät ja nyt on krapula. sinäänsä hämmentävää koska en juonut mitään. kuskinnakki venyi aamu viiteen, se saattaa vaikuttaa hetkiseen olotilaan.

taidan jäädä köllöttelemään sänkyyn ja kuuntelemaan ihanaa ukkosta.

hdrLauantai 21.06.2008 04:27

ajattelinpa testailla HDR-kuvien tekemistä. nyt väsyttää tosin liikaa että jaksais yhtä enempää tehdä. huomenna (tänään) pitää kuitenkin herätä aikaisin.

unia kullat <3

kas pulmaPerjantai 20.06.2008 20:53

tekisi mieli lähteä ulos kuvaamaan, mutta en sais rasittaa jalkaa. uhmaanko terveyttä vai jäänkö tähän makaamaan ja sulattamaan aivojani?

ankea olo.

kai se on pakko jotain tehdä.

huomenna on kavereiden häät ja koko päivä paljon tekemistä.

"et ottanut sinappia."
kotiteollisuus <3

kotikotiKeskiviikko 18.06.2008 17:51

Mikä muuttaa ihmisessa tapoja joihin vaikuttaa sijainti? Vanhat tottumukset?

Pitkästä aikaa tuli tehtyä aamupala kunnolla ja rauhassa. Pari leipää ja haudutettua tee useita minuutteja. Aikaa ei mennyt niin paljon etteikö vastaavaa ehtisi tehdä joka aamu. Myös Ansun kanssa seurustellessa aamupala tuli aika usein tehtyä.

Tupsulassa asuessani olen tehnyt aamupalan tasan pari kertaa. Silloinkaan en ole ollut yksin. Tarvitsenko mä oikeasti jonkun syyksi tehdä aamupalaa? Miksi en itse kelpaa? Täh?

No, kolmas päivä kännitöntä putkea. Ei tunnu vielä miltään.

np John Hiatt - Pirate radio

Tänään edessä: pienen shellikoneen asennus ja kameralla leikkimistä. Pää rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

saikkuaTiistai 17.06.2008 21:38

niinhän siinä kävi kuten epäilin. ristisiteet revähtivät reippaasti.

tukeva ystäväni kulkee seuraavat pari viikkoa mukana. loppuviikko vapaata, eli aikainen juhannus. tanssia ei kuulemma saa ystävien häissä tulevana lauantaina. sinäänsä harmi, koska harjoitus olis tehnyt hyvää =)