IRC-Galleria

spoge

spoge

pieni mutta pippurinen

millainen suutelija olet?Sunnuntai 02.12.2007 00:20

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/suutelija.shtml

Olet Kuuma suutelija!
Sinun huulesi on luotu suutelemista varten - ja Sinä tiedät miten niitä käytetään. Olet täydellinen suutelija. Juuri oikea suhde kieltä ja huulten imua. Tiedät taitosi - miksi siis salailla niitä. Kiinni vain, mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman usein, niin et hukkaa aikaa etkä tilaisuuksia!

Olet kuuma pakkaus - ja olet siitä tietoinen. Olet seksikäs, eikä Sinulla ole vaikeuksia löytää treffi- tai suuteluseuraa. Vain lieviä hankaluuksia päästä eroon omistushaluisista tyypeistä. Herätät huomiota - jo ennen kuin näytät suutelutaitosi.

Kuka sopii Sinulle?
Mene ulos toisen Kuuman suutelijan kanssa, niin keräätte kaikki katseet. Toki saatte toisiltanne tonneittain suudelmiakin, mutta vasta sitten kun kaikki ovat huomanneet teidät. Romanttisesta suutelijasta saatat kuitenkin löytää sielunkumppanisi. Hän viehättyy Sinun karismastasi ja Sinä hänen uskollisuudestaan.

Pysy kaukana Aistillisista suutelijoista. He haluavat Sinulta vain seksiä, ja pilaavat maineesi silmän räpäyksessä. Rajut suutelijat ovat puolestaan aivan liian kovakouraisia Sinulle, ethän nauti kivusta ollenkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.