IRC-Galleria

spoge

spoge

pieni mutta pippurinen

millainen sinkku olet?Sunnuntai 02.12.2007 00:29

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?2

Sinun sinkkutyyppisi on maagikko!Maagikon arkkityypin vaikutuksen alaisena syntyneellä on ollut mielenkiintoinen lapsuus - harrastuksiin on riittänyt rahaa ja tukea vanhemmilta. Maagikon piilevät lahjakkuudet on huomattu jo aikaisin ja niitä on autettu tulemaan esiin. Häntä on kannustettu jopa niin paljon, että hän on saattanut alkaa epäillä, rakastetaanko häntä hänen itsensä vuoksi vai vain hänen suoritustensa ansiosta. Hyvää tarkoittavat vanhemmat ovat saattaneet myötävaikuttaa narsistisen häiriön syntymiseen.

Maagikon keho on yleensä hoikka, sopusuhtainen ja harvinaisen suoraryhtinen. Käsissä ja jaloissa on hyvä verenkierto, mutta selkärangasta löytyy jäykkyyttä ja lihasjännityksiä. Maagikko suojelee itseään voimakkailta tunnekuohuilta ja haluaa olla cool tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä strategia toimiikin hyvin muualla paitsi sängyssä. Maagikon ei ole helppo antautua villiin rakasteluun, jossa kontrollin saa unohtaa. Sitä ei tee helpommaksi sekään, ettei maagikon ole helppo rakastua. Hän arvioi tulevaa kumppaniaan järjellään enemmän kuin tunteillaan. Ylemmyydentunto saa hänen elämänsä tuntumaan välillä yksinäiseltä, vaikka ympärillä olisikin paljon tuttavia. Maagikon elämä näyttää kuitenkin olevan maagisen vaivatonta. Ehkä hänen salaisuutensa onkin keskittymiskyky ja ajatuksen voima?

Maagikon kanssa voit luoda huikean vision yhteistä tulevaisuuttanne varten.

Sinkkutyypit

Sinkkutyyppejä on viisi: vaeltaja, orpo, soturi, hoivaaja ja maagikko. Ne perustuvat psykiatrisiin termeihin skitsoidi, oraalinen persoonallisuus, psykopaatti, masokisti ja narsisti, jungilaisen psykologin Carol Pearsonin mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.