IRC-Galleria

äääää paniikkiKeskiviikko 30.07.2008 15:05

shitfuck mun pitäis hoitaa kaikkii asioita ennenku lähen mut ei pysty nyt aivot ajattelee niin että saisin jonkun suunnilleen järkevän aikataulun. vittu, jos sallit ilmaisun. eli siis noniin. mietisallamieti. joo. ei tuu mitää, menetetty tapaus. joskus niistä aivoista ku olis apuu ni ei ne toimi. pitää sit vaan ku tulee takasin ni hoitaa kolmessa päivässä kaikki. mut asioilla olis vähän kriittiset tilanteet. ei voi mitää.
http://youtube.com/watch?v=uPLvW0hSRKo
hirveetä kuraa. mut se ny oli ihan odotettavissa, ehkä malinin kannattaa vaa pysyy siin ratsastuksessa. : DDDDDD

liipalaapaTiistai 29.07.2008 13:37

lähetään nyt ihan eilisestä, elikkäs;
eilen töiden jälkee hain sen cliffin koulupenkin kampin matkahuollosta sovitettavaks. paino ku synti ja raahasin sen sitte tallille asti. no se oli vähän liian levee, ylläriylläri.
sitten tallilta himaa ja mun toinen kuulokkeista meni rikki, no kuuntelin siinä sitte toisella korval musiikkii ja menin 95 ni eikö siellä joku kakara just mun takana kilju kuin pieni sika ja sit mun vieressä joku muikkeli puhuu vielä ruotsia miehelleen, ja kaikenlisäks ne puhuu jostai puutarhanhoidosta tyyliin.. nojoo mietin että nussikaa mun aivoja viel lisää ni eiköhän se sama muija rupee lässyttää sille kersalle ruotsiks jotain. no sit olin siin sillee raiskatkaa mun aivoja viel lisää ni sit se kersa alko taas kiljuu. nojoo pääsin onneks aika nopee pois sielt bussista :D
sit menin koneelle ja puhuin jontun kanssa puhelimessa joku pari tuntii ja sit kello olikin jo paljon ja menin myöhään nukkumaan.. nyt väsyttää :S
ja kaikenlisäks ku mä nukun partsin ovi auki ni siel mun huonees oli iha vitun kylmä aamulla.
nyt ollaan siis tässä päivässä:
myöhästyin vaan joku 10-15 minuuttii töistä mut se oli ihan mun oma päätös ku oli pakko mennä ostaa "ruokaa" (=limuu ja cosmo) ni ei voinu mennä ajoissa. :P
AINIINJOO! viel eilisestä sen verran et ku olin sit käppäämäs illal himaa ja mutsi oli opettelemas golfii siin meiän etupihalla ni mä otin siit sitte huviksee jonku mailan kätee ja löin sellasen täydellisen ja puhtaan svingin nii et se pallo lens jonneki iha helkkarin kauas. meitsist tulee uus hiipivä tiger salla woods, mä en tottele enää mitää muuta nimeä.
PS HUOMAATTE VARMAAN MILLASTA SKEIDAA AIVOT TUOTTAA TÄLLAISESSA TYLSYYDEN TILASSA.
ai ette vai? harmi.

juu no tota..Maanantai 28.07.2008 02:06

taidan vaihtaa lajii ja alkaa keräilee postimerkkei. mun uusin kuva kertoo kuinka hyvin taas ratsastin kisoissa :SSSS raasu heppa<3
Putkimies;
Putkimies rassaa ihmisten viemärin puhtaaksi ja se alkaa vetämään. Kaupan päälliseksi putkimies yleensä vielä tyhjentää jääkaappisi, baarikaappisi, kassakaappisi ja harrastaa seksiä vaimosi kanssa. Ehkä kuuluisin putkimies on Super Mario, joka rassailee ihmisten röörejä omaksi huvikseen. Marion veli Luigi ei ole niin tunnettu, minkä takia hän on vihreä kateudesta.

Hear ye! Hear ye!Perjantai 25.07.2008 11:42

I'M IN THE MONEY! eli meitsi on fygyis.
ja sit mä hankin sen kansallisen luvan nytte niit kuninkaallisii varten(:
ja sit ens viikol italiaan
ja mä oon rahoissa nyt.
ja veeti muuttaa syyskuun alussa.
ja kisat sunnuntaina
ja nyt on perjantai
ja meitsil on cashmoney
ja päässä soi dj pulse - path to paradise
ja nyt on kivaa
:))))))))))))))))))(((((((((((((((((((:

infotilaisuus - avoin kaikilleTorstai 24.07.2008 11:49

Jees, en myöhästyny tänää töistä toisinkuin eilen (35 minuuttia)! Vähän meinaa tahtoa jännittää tänpäivänen, mut ei se mitää, niin varmaan pitääkin. Noh, huomenna mä meen kuluttaa about 500 euroo mun palkasta hööksiin ja idän ratsuun (med äiti ja jonttu), eli sen mun palkan on parempi tullakin sit huomenna!! Lauantai on nyt vähän sellanen turha päivä, mut kaipa sillon pitäs tuunata heppa kisoja varten, mennää siis sinne domii sunnuntaina. Tylsää on tällä hetkellä mutta sen nyt varmaan kaikki tiesikin jo. Kuittaus tohon, kiitos ja näkymo. Ps. kantsii kuunnella alter bridgen - down to my last, hyvä biisi.((:

A shimmer of light, in this darkness..Tiistai 22.07.2008 01:58

A vigilant wish, made upon a star,
still the words only in my mind,
I dare to dream, yet I'm afraid.
That it's all just make believe.

päivän inffffo.Maanantai 21.07.2008 16:33

hyvää päivää, vai mitä pitää toivottaa ku kello on puol kaks? no. päivää kummiskin.
Tylsää edelleenki duunissa, MUTTA<3 mä saan palkan perjantaina ;;)) and vii ool nou vat tät miins? perjantai on mehuperjantai.
No, mun kännykkä meni taas rikki. että ihan turha yrittää soittaa mulle, ja tekstareihin en jaksa vastaa ellei oo joku tosi kiva henkilö.(; viedään se varmaan tänää huoltoon.
sitten sitten totaa totaa-- ainii kisat ens sunnuntaina. oltii eilen hyppää laaksol vähä reenaamas, heppa jees, ite vähä kökkö, mut se ei oo mitään uutta.
päivän biisi on 3 Doors Downin - If I Could Be Like That, se on soinu koko aamun mun päässä. mut ei se mitään. sopii tähän mun tilanteeseen, ja muuteski ihana biisi<3
over and out, back to you coyote->

espanjantunnit here i come!Torstai 17.07.2008 15:08

meitsi osaakin jo espanjaa: yo tengo un caballo pura raza Finlandesa
kuka arvaa mitä toi tarkottaa? (:

ja sit jasit.. what makes an hombre caliente? : DDDDDDDDDD
no okei toi oli vähä spanglishia mut siin oli kaks espanjankielist sanaa et meitsi onkin paras. ::)))))