IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 15:15

heräsin eilen aikaisin. ja mentiin ruskettumaan ja uimaan(minä,oula,jone,miia) sitten tsillailtiin siinä ja silleen. sit tuli lisää populaa(nico,mikko). ja sit syrjemmäs oli tuomas, anton, damu ja näitä lisää. ja sit tuli kimi, se pentele vei mun alustan. :D nojuu, annoin anteeksi. :D sit mentiinkin ostarille ku olin niin kärsimyksen vallassa, ja juoksin kookaupan vessaan :>
sitten tota öö. NIIN mentiin mikolle, ne tarjos mulle ruokaakin. ja sit ARVAA MITÄ TEIN???

MÄ KALASTIN! oi, olin perus lande tietäjä. ;> hooh. meillä oli kilpailu mikon kanssa. mikko sai YHDEN kalan. ja jonna sai KAHDEKSAN KALAA!

tosin kilpailu päätty 1-4. koska mikon onki meni rikki. :D AHHA ja sit mä otin neljä kalaa lisää. hyih. :D mut mulla oli kato motivaatiota. aika yksi kala vähemmän vedessä, parempi siis uida. :D

ja nyt, tai ei nyt mut tänään menen faijalle. faija ei tosiaa ole siellä, eli menen sinne paukun kanssa viettämään juhannusta. voi siitä oikeesti tulla mukavaakin. puoliksi vapaaehtoisesti lähden. heeh.

mut se ei tarkoita sitä etta haluan syrjääntyä, ELI PUHELIN LANGAT LAULAA perskuta.
otan laturin taas jopa mukaan =)

nyt mä siivoon huoneen et mutsi saa pitää täällä pippalot, ja sit lähden tekee bisneksiä stadiin ;> hieh.

eli nyt sanon MOI moi. ja sitä rataa, näin monan kesken. MOPO. jeps. :D

ps. toivottavasti snussulla ja tOOnilla on ollut hauskaa pulukaariassa<3 ei nähdä kun tuutte. mutta toivottavasti heti sunnuntaina. rakastan<3 (en tonia ehkä niin paljon, mut tää susannen penikka ;>)

ja nyt se MOI.

pps. mun vippi loppuu. en saa vaklaa :<

MOIMOI herranjestassentään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.