IRC-Galleria

ty-l-sääTiistai 22.11.2005 01:31

nyt on tylsää. sen takia mä kirjottelenkii. vaikka tää käsi edelleen kipeä onkin.
huomenna nään kauan kaivatun meerin<3 lehvaan mennään sen kanssa.ihkuu.
millo viimeksi meerii nähnykkää. ohi mennen itikses joskus kai. :o kaaauheeta. mutta asia korjaantuu pikemmiten.

toivottavasti muuten kaikilla oli mukava viikonloppu!! mulla ei. :c olin faijjalla(aina yhtä ihanalla maaseudulla) ja siellä oli siis tylsää. ja ku faijja(se ei käytä juntti haalareita eikä saappaita, sain sen kuulostamaan siltä :D no mut nii->) oli ihan alla päin koko ajan.. höhheli sentään.. mutta tuli sinne ressu(kavereiden kesken snoopy) ja jeppe(sano vaa jepustiini) koirat onneks pitää seuraa miulle. ;> Ja kahden viikon päästä mulla on kilpailu. löin vedon et voitan yhen fatukan kaverin kasinos.. ja häviäjä joutuu tarjoo toiselle sulkaa levyn :D kauheen kova paine tulee. mut mähän sen siis voitan tietenkii. niinku aina.

ja takasin nykyisyyteen. jos sä katot suoraa eteenpäin mitä näät? : koneen. HAHA
ja jos vasemmalle? : tyhjän joukurtti lautasen. oikeelle? : vittu joka puolella sitä tyhjää joukurtti lautasta koksa on niin nälkä. joten siirrän sen pois tosta ettei se leijaile mun silmiin. .... . noin.. nyt voin keskittyä.. eli mihin jäin.. en mihinkään. aika hyvä pointti. hmm.. aihe siis..

kolme.. kaks.. yks.. nolla.! sovin itseni kanssa et jos en keksi aihetta kolmessa sekunnissa niin sit kirjotan puuta heinää. kirjotan siis... puuta ja heinää.. huh, tää on vaikeeta.. kysymys.: kuinka moni kirjottaa koneel näin et pikku rillit on koukus mut silti homomaisesti pystyssä. minä. ilmänkos pikkurillit on aina kipein.. kauhee ku mä oon viisas.. "olin viimenen jolle aivoja jaettiin" sanotaa yhessä biisissä. mm.m totta..
no ei ole. kunhan huijasin.

nomut nyt joku häiriköi mesessä ja mähän en tunnetusti montaa asiaa osaa kerralla tehä kun blondi olen niin painun nyt sinne ja annan teijän olla.

öööt<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.