IRC-Galleria

These are hard times for dreamersKeskiviikko 16.06.2010 17:45

Näin tosi outoa unta. Että olin kaupungilla, meidän luokan ja deeluokan kanssa, ja yhtäkkiä olikin koulua, ja kaikkien oli pitänyt pareittain jossain tunnissa kirjoittaa joku esitelmä. Me mentiin jonnekkin poliisiasemalle kai, ja sitten kaikki vaan siellä söi jäätelöä, ja mää hukkasin mun kengät. Siellä pöydän alla oli kahdet Reettan kengät, ja se suuttui kun kysyin että saanko laittaa niistä toiset. Se kai laittoi ne kummatkin päällekkäin jalkoihinsa. Löysin kai ne omat kenkäni sitten jossain vaiheessa.

Yhtäkkiä hukkasin kaikki muut ja menin kaupungille, missä oli meidän englanninopettaja tekemässä jotain kyselyä. Se sanoi että jo vastaan niin se ostaa mulle Manolo Blahnikit Second Hand Storesta. Olin että ok. Niin vastasin kai sitten siihen, ja sitten kun se sanoi että voisinko mennä etsimään kun joku oli pudottanut kasvikokoelmansa Ainolanpuistoon, niin sitä. Menin ensin kai käymään jossain korukaupassa silleen ja sitten menin etsimään sitä ja löysin sen, ja siellä sen vieressä oli kummallisissa kasoissa kahden euron ja euron kolikoita, ja kanssa jotain ruotsin kruunuja ja muita. Siinä vieressä oli lappu jossa luki että ne kuuluu johonkin suunnistajien rastijuttuun. Otin ne eurot siitä yhdestä kasasta ja lähdin.

Menin Tuiraan yhteen venerantaan, ja siellä oli jotain miehiä jota myi niiden pajusta tai koivusta tekemiä viulunjousia joillekkin kiinalaisille pukumiehille. Ne kiinalaiset oli että 'toimiiko nämä ihan tavallisina viulunjousina, kun nämähän on kalliitakin' (ne pyysi niistä kaksi euroa) ja se yksi mies suuttui ja sanoi että oikeat viulunjouset maksaa viisi euroa.

Muistin sitten, että munhan piti mennä sinne kaupunkiin että saisin ne kengät, niin yritin kai teleportata sinne joidenkin MTV-ohjelmien nettilinkkien kautta (:D) Se ei onnistunut niin kävelin sinne sitten. Mutta se uni loppui ennen kuin sain ne kengät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.