IRC-Galleria

suffelipuffi

suffelipuffi

I'M IN LOVE WITH A FUCKING FAIRYTALE!!!

Uusimmat blogimerkinnät

Hanna haastoi mut! xDLauantai 30.12.2006 22:04

TEHTÄVÄNANTO:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Mulla on tapana kuvitella hakkaavani jonkun ihmisen, sitten kun olisin toteuttamassa suunnitelmaa, alan räkättään ihan kamalasti! xD

2. Kiellän ihmisiä olemasta rasisti, vaikka ite olen just samanlainen! "kato neekeri!" "Mannet vittu valtaa koko paikan hemmetti.."

3. Jos mie olen ihastunut johonkuhun silmiäni myöten, olen menossa sanomaan sen sille, just viime hetkellä käännyn takasin :D Taitaa olla aika tyypillistä joittenkin osalta!

4. Ööö... no tämä on mun mielestä outo! Rakastan yhtä ihmistä kamalasti, mutten voi saaha sitä, olen ihastunut yhteen rinnakkaisluokkalaiseen ja tykkään vähän yhestä tyypistä! xD kolme miestä kehissä..

5. Haluan aina olla mahdollisimman esillä ja haluan että ihmiset huomaa mut ja juttelee, sitten vaivaudun kamalasti jos niin käy! xD

Haastan:
|tofu|
waver_
Hehku-
[artzi_
shibi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.