IRC-Galleria

HERÄTYS!Lauantai 10.12.2005 11:36

Tämä ei tarkoita mitään että "Jeesus tulee, oletko valmis?" tai mitään muuta uskonnollista liikettä, vaan ihan selvällä suomen kielellä, että herätys.

Aloita vain lukemaan, kyllä se pian loppuu...

Olin eilen illalla kuskina Satulle ja Impalle ja pyörittiin tuossa kylällä pillurallie. Sitten päätettiin, kun täällä ei ikinä oo porukkaa, mennä Ämmään. Ja sinnehän me mentiinkin. Otettiin vain tuo meidän rakas pikku bailaaja Jones mukaan. Ajeltiin nopeusrajoituksen mukaisesti (xD) semmoista satasta, ja tietysti mittarivirhe päälle, ja meillä oli pientä kilpailua takana tulevan auton kanssa. Mutta sitten tuli ilmoitus, että pitää porukalla mennä kuselle. Tietysti kaljahan kusettaa. Siihen me pysähdyttiin viattomasti bussipysäkille ja he tekivät toimensa. Seisotettiin autoa siinä semmoinen viisi minuuttia ja jatkettiin ämmää päin. Tultuamme perille, huomasimme kuinka paljon porukkaa siellä todellisuudessa on ja muuta vastaavaa. Pyörimme kylällä parisen tuntia, kunnes kun kello oli vähää vailla kaksitoista, lähdimme Esson pihasta suoraan, tarkoituksena ajaa keskustaan päin, joku auto lähti takaa kiihdyttämään. Se tuli rinnalle ja ajoimme rinnatusten pitkin mutkaista tietä, kunnes se pääsi ohi. Tietäähän sen ettei n. viisitoista vuotta vanha carina pärjää uudenuutukaiselle bemarille mitenkään. Mutta annoin ainakin hyvän vastuksen. Eli tämä auto pääsi ohi, juuri ja juuri ennen ristausta, ja siitä lähtien minä olin takaa-ajaja. Käännyimme keskustaan päin ja lähdimme toisen auton perään, joka jo kiihdytteli melkoista vauhtia. Tehän tiedätte, te jotka olette ämmässä liikkuneet, kuinka kapeat ja liukkaat tiet siellä on. Me painateltiin ihan vitunmoista vauhtia läpi sen keskustan, alkon ohi, yksisuuntaisen ohi, torin ohi, eivät muuten autot kääntyneet etee, kunnes taas saavuttiin ristaukseen. Käännyimme vasemmalle, kuin lähteäksemme takaisin alkuun, mutta edellä ajava kuski jatkoi matkaansa, joten mehän menimme perässä. Kyllä tässä kohdassa kaipasin kunnolla kiihtyvää autoa. Toinen auto meni jo jossain kilometrin päässä, ja me vielä yritetään kiihdytellä autoa, ajettiin sen perässä, mutta ei meistä valitettavasti ollut vastusta. Harmitti suunnattomasti. Näin ollen me luovuimme takaa-ajosta.

Mutta sinä kuka olit kuskina siinä toisessa autossa, tajusitko että meillä oli naiskuski?

Kun pääsimme pois sieltä vitusta asti, mihin yritimme seurata sitä autoa, kello oli kaksitoista ja lähdimme baariin. Olimme aiemmin päättäneet olla menemättä Tervareittiin, sillä siellä oli kuulemma aina ihan pöljänä porukkaa, eikä sisään olisi mahtunut, menimme Vanhaan mestariin. Mutta tämä paikka, jonka kuvittelin olevan väljempi, oli täpöten täynnä vanhempaa väkeä, jonka seassa oleva nuoriso lauloi karaokea. Päätimme lähteä Tervareittiin. Ja niin me lähdimme. Pääsimme sisään tai oikeastaan pihalle, näimme että siellähän sitä tuttuja olikin. Oli kuulemma abeilla pikkujoulut. Mentiin sisään ja tilasimme jotain, muistakaa taas että olin selvinpäin, kuskina, enkä juonut kuin alkoholitonta juomista. Jaffaa. Vähän ajan päästä Satu ja Imppa kyrsiintyivät, ja pyysivät auton avaimia, että pääsisivät jo odottamaan meitä. Mutta sitten tapahtuikin kummia. Minä, joka en ole ikinä viihtynyt missään baarissa, jossa musiikki pauhaa ja ihmiset on päissään, aloin nauttimaan olostani. Tervehdimme vanhoja tuttuja, esimerkiksi ihmisiä, joiden kanssa olimme olleet Espanjassa viime kesän lopulla, ja tutustuimme uusiin. Mutta tietäähän sen ettei mikään ilo kestä kauaa, ja näin ollen, alkoi Satu häiritsemään autosta, että alkakaahan jo tulla, teillä piti vain yksi kappale käydä tanssimassa. Aluksi emme välittäneet siitä, mutta sitten emme voineet olla välittämättä. Lopulta jouduimme lähtemään sieltä. Olisikohan kello ollut vähää vailla kaksi, kun lähdimme Satun ja Impan toiveesta ajamaan hyrylle takaisin. Kymmenen yli kehden pääsimme takaisin ja heitin satut ja impat Kolliin ja heitin Joneksen kotiin. Ajattelin että vittuako sitä enää kylällä pyöritään tyhjän panttina, joten menin kuivin suin istumaan kolliin. Eipä sitä kauaa tarvinnut istua, kun alkaa tuttuja löytyä, keiden kanssa pölistä.

Mutta loppua ei tarvitsekaan kaikille kartoa...

Pääsin nukkumaan noin neljän aikaan ja tännään oli herätys kehdeksalta. Öitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.