IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 23:32

Ihanaa, tänään oli varsinaisesti eka lomapäivä. Sai nukkua pitkään. Eli puoli kymmeneen. Sit katoin nauhalta juhlat, jotka oli viime yönä, kun jääkiekkopelaajat saapu Suomeen. Hienoo, et Suomi sai hopeeta :) Siinä se aamu sit hurahtikin ja menin kahentoista busalla keskustaan. Kävin Sokoksella ja divarissa ja lampsin Metsolle, missä tapasin Tiian. Mentiin sieltä Anttilaan Heseen ja istuttiin syömässä jonkin aikaa ennenko alko tuleen kiire leffaan. Poikettiin makuunin kautta ja ostettiin sit liput New Worldiin. Hyvä ja kiinnostava leffa. Suosittelen kyllä. Jos odotitte sen olevan samanlainen kuin Pocahontas, petytte. Se ei ole.

Jaa niin, PotC 2 mainos tuli siinä. Wuhuu! Se on varmasti jännä! Vähän ihku mainos ainakin. AAH! Mä tahdon jo nähdä sen. En jaksa oottaa kesään. Nyt tekee mieli kattoo ekaa osaa. Harmi, et se vähä rätisee meillä. Pitäs ostaa se DVD.
Ei se oo niin kalliskaan Anttilassa.

Leffa kesti pitkää ja lähin sit kotiin. Huomasin, et bussikortti oli tippunu johonkin :( Onneksi oli rahaa. Bussikin oli 20 min. myöhässä ja siellä sit värjöttelin odottamassa sitä. Mör mör. Sitte kotona menin kuumaan vaahtokylpyyn ja lueskelin siellä melkein tunnin, kun piti mennä kattoon Charmedia. Nyt pääsin vasta ekaa kertaa koneelle. Tai no, olin mä aamulla hetken, mut kuiteskin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.