IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 14.03.2006 23:33

Kurkku hajoo.

Jeah. Tänää taas kaheksaan. Ekaks oli yrttii ja meillä oli kaks esitelmää. Ne tunnit meni nopeeta ja sit piti olla PAM info. Porukka vaa lähti. Pipsu karkas kotio ja sit Kuu_kin sano, et se lähtee Nääshallille. Leena oli kipee, samoin Laura ja kaikki jätti mut ihan yksin. Mie sit menin sinne Auditorioon ja sanottiin, et se onkin peruttu. Ne oli juuttuneet johki, joiden piti esitelmöidä meille jotain. Mentiin sit taloushallinnon tunnille. Meitä oli siä jopa 15 xD Ei siä ollu mitää järkevää.

Olo oli kamala. Taas kuvotti koko aamun. Menin kummiskin ruottin tunnille ruokailun jälkeen vielä ja sit sanoin opelle, etten tuu rahotusinfoon, kun mulla on tosi paha olo. Se sit anto mun lähtä ja menin suoraa kotiin en ees poikennu missää.

Kotona sit oli pakko lukee vaikka väsytti. Mut ei voi maata, ku yskittää. Emmuistanu mitää mitä olin lukenu, kun sain sen alueen kahlattua läpi. Annoin sit olla ja menin koneelle väsään jotain.

O.C. oli tosi kiva :) Seth on niin söötti. Ja hassu. Harmi, et Alex ja Marissa eros, vaikka toisaalta sen arvas. Ryan oli paras Lindsayn kanssa :( Tyhmä Lindsay kun lähti pois.

Kuume oli rajalla. Mömmöö. Olis nyt ollu vähä enemmä et oisin voinu jäädä kotiin.
Huomena saadaan ehkä matikan koe O_o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.