IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.04.2006 21:24

Jeespoks.

Luin toimintaympäristöö, vähänkö se on puuduttavaa. Mut pakko lukee, jos aikoo siitä läpi päästä. Alkaa näyttää siltä, että en pääse, mutta ehkä se pitää helpomman kokeen. Tai sit se pitää piruuttaan niin vaikeen et kukaa ei pääse sitä koskaan läpi. Pirun ukko.

Koulus oli ihan muksa päivä. Menin kaheksaan ja sit oli matikan uusinta. Se meni toivottavasti ihan hyvin, ainakin osasin enemmä kun ekalla kerralla :D Sit ku yritystoiminta oli peruttu, nii menin kahvioon ja luin seuraavaan kokeeseen. Kymmeneltä sit oli matikka - taas - ja se oli tosi tosi vaikee, kun en ollu ehtinyt kaikkia kertaamaan, kun piti laskee tota uusintaa varten. Heitin sinne sit kivoja lukuja. Uusinnassa sit parempi onni taas :D

Syötiin sitte välillä ja sit oli asiakaspalveluu. Vikaa kertaa :( Ope kehu meitä kauheesti ja saatiin kokeetkin takasi. Kolmonenhan sieltä räpsähti. Kiva. Sitte oli taloushallintoo koneella ja surffasin netissä. Että semmosta.

Menin One Wayhin ja löysin sieltä mustan kerroshameen - vihdoinkin - ja ostin myös Mustan helmen kirous DVD:n, kun se video on aika surkee jo. Oli tosi hyödyllistä, mutta minkäs teit, kun hulluus iski. Ei se kallis ollut, vaa 7e. Hamekin oli halpa. Sitte iskä haki, onneksi, ja haettiin Niina Tesomalta. Mentiin Smarketin kautta kotiin.

Nyt meen kattomaan Potteria taas. Olkapäät hajoo :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.