IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 22:56

olin kaupungilla tänää, vaikka oon sairaslomalla. mutta ei ne hartiat kotona makaamalla parane, siinä vaan miettii kaikenlaisia asioita ja ahdistuu lisää. ostin robertsin savuhunnun ja oon lukenu sitä koko illan. vitsit, se on mahtava. arvasin, se tuntu heti siinä kaupassa hyvältä. en oo aikoihin lukenu mitään robertsin kirjaa loppuun asti. ehkäpä ton saan luettua (pakko, kun ostin sen omaks). huomena on taas pitkä päivä, kun ei oo oikein tekemistä. leffaan en viitti mennä kun hartiat tulee siä aina kipeemmäks. kai mä vaa istun täällä, luen ja kirjotan. Keksin uuden tarinan:

Muutosten kesä

Enna on kuusitoistavuotias tyttö, jonka elämä mullistuu, kun vanhemmat päättävät muuttaa Helsingistä Kangasalle. Enna ei usko koskaan sopeutuvansa pikkukaupungin elämään, mutta saakin heti ensimmäisenä päivänä uusia ystäviä; ilopilleri Oonan ja hauskan naapuripojan Juuson. Enna on heti napit vastakkain kulmakunnan kauhun; Rikun jengin kanssa, ja joutuu hankaluuksiin heidän kanssaan tuon tuostakin. Ennan tulisen temperamentin ja uteliaisuuden takia hän on usein vaikeuksissa milloin missäkin, mutta saa huomaamattaan pelastajan; Oonan isoveli Miro putkahtelee aina avuksi, kun hän on pahimmassa kiipelissä. Pikkuhiljaa heidän suhteensa alkaa saada aivan uudenlaista ulottuvuutta, vaikka he ensin inhoavatkin toisiaan. Ja lopuksi kähinät Rikun jengin kanssa meinaavat saada pelottavan lopun.

;D

oon kirjottanu tota vihkoon nytte ku en saa olla koneella. suunnittelin, mitä siinä tulis tapahtumaan ja minkälaisia noi henkilöt ois :) ehkä saan tosta tehtyä kunnon stoorin. ois kiva kirjottaa muutaki kun salaista ihailijaa.

Koskahan uusikuu tulee? TAHTOO SEN HETI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.