IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.04.2006 14:28

Aww, oli kyllä NIIN mahtava keikka, että kannatti mennä Vammalaan asti ihan vaan sen takia. Olihan se elämys mennä baariin ensimmäistä kertaa. Matka suju hyvin ja meni nopeeta. Oltiin siä jo joskus kymmenen aikaan ja sitte meille kerrottiin että missä ne esiintyy ja ovet aukes sinne tanssilattialle joskus puol yksitoista. Päästiin ihan eteen, istuttiin onneks kaiuttimien päällä ja tutunkin näin =) Oli kiva kattella, kun porukka tanssi ja siä tuli älyttömän hyvää musiikkia. Korvat oli ihan lukossa, mutta onneks ei tupakan savu ahistanut ollenkaan. Tosin se tanssilattia oli niin iso, että ei siä savu kauheesti tuntunut. Päätä rupes jyskyttää puolen yön aikaan, ehkä se diskovalo tai jotain, mutta sit se meni onneks ohi.

Vitsit, pojat veti hienon shown. Uskomattoman upeeta <3 Ja ne laulo kaikki parhaat biisit, Huomennakin tuli sitten vihdosta viimein. Ihanaa, että lähdin mukaan, vaikka epäröin vielä viimeiseen asti xD Ne alko soittaa puol yksi ja kolmelta pääsin nukkumaan :)

Tänään vuotismiittiin, vaikka ei kauheasti huvittaisi ... nukuin jopa puoli yhteentoista. En oo kyllä kauhean väsynyt, vielä. Illalla voin olla.

Akkuakaan en pahus oo ladannut. Ääk ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.