IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 01.11.2007 20:15

miks ihmiset sekoo aina ku tulee joku pyhäpäivä? kaikki ostaa iha läjäpäin ruokaa iha ku ei kauppaan pääsis moneen päivään vaikka pyhänäki on kaupat auki ;D kauheesti oli väkee tänää, ja huomenna on varmaan kaksin verroin enemmän ku on perjantai ja oon viä iltavuorossa :> se tos kassatyössä on perseestä ettei vessaan pääse ku haluu. siinä sit pidätät niin et korvista tulee kohta pihalle ;D mielenkiintosta.

olin tänää fysioterapialla taas ja sain jumppaohjeita. tänää pitää siis jumpata. yöllä nukuin jotenki huonosti ja oli niska tooosi kipee, hyvä ku pystyin kääntää päätäni :o vähä inhottavaa. se kyl sit helpotti ku hierojalle pääsin. sain koko sen 40 min. hierontaa :) Melkein. söin hesessä. nyt on kyl hampurilaiskiintiö täynnä, no mor hamburgers to me!

näin töissä tänää yhen tutun jota en oo vuosiin nähny, ja se tunnisti mut jopa. sit se nauro, et ei meinannu tuntee mua ku olin niin laihtunut ;D mitenkähä iso oon sillo ollu oikee? ku se näkyy niin selvästi ;D 10 kiloo isompi... lääh.

olin eilen hervannassa duossa ja sit maijaa kattomassa äidin ja mummin kans. oli kyllä ihan kiva päivä, vaikka harmittikin etten päässy näkee kaveriani :( mut onneks en jääny kotiin nyhjöttää :)

VIIKONLOPPU VAPAA. pitää hakee huomenna jotai kivaa syötävää. ja vois ostaa breezeriäki. haluun mennä alkoon, kun on nii kiva vilautella henkkareita ^^ en ookaa juonu alkoholia varmaan vuoteen. kuka sitä tarttee??

nojoo. nyt vois tehdä jotain kivaa... kirjottaa... UUSIKUU ei tullu, yäääh. haluun sen viikonlopuks, voi kunpa tulis huomiseksi :( tietty tulee vasta maanantaina. haluisin lukee New Moonia, mut en viitti ku tulee kerta suomennos ja sit ei oo kiva jos on lukenu sen enkuksi justiinsa.

haluun kirjottaa romanttisen jännärin. keksikää mulle kiva juoni ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.