IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 23.07.2007 17:23

Jousimiehen vuodenaika:
Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehetkin ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jokaisella Jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamus omiin ideoihinsa ja haaveisiinsa.

Hallitseva planeetta:
Jousimiehen hallitseva planeetta on Jupiter, joka kuvaa ihmisen mahdollisuutta löytää menestyksen ja onnen avaimet välittömästä ympäristöstään kunhan vain uskaltaa juuri tänään tehdä sitä minkä itse kokee oikeaksi ja tärkeäksi. Suurin osa Jousimiehistä sortuu elämään tulevaisuudelle sen sijaan että rohkenisivat tehdä ihanteestaan totta välittömästi. Nämä Jousimiehet tulevat kohtaamaan jatkuvia pettymyksiä vaikka asetetut tavoitteet tulevatkin täyttymään. Ihmisinä Jousimiehet ovat suoria ja rehellisiä, sillä he luottavat omaan filosofiaansa ja ovat valmiita ohjaamaan myös muut oikeille raiteille turhia hienostelematta.

Rakkaus:
Jousimies on ikuinen etsijä ja seikkailija, joka tarvitsee jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita pysyäkseen hengissä. Jousimies ei voi pysähtyä nauttimaan savuttamastaan menestyksestä, sillä hänelle tekeminen ja etsiminen on saavutettua tulosta tärkeämpää. Ellei Jousimies tiedosta oikein tätä etsijän ja seikkailijan rooliaan tulee hän kohtaamaan suuria vaikeuksia rakkauselämässään. Jousimiehen kumppanihan ei voi tietää ettei tämä rakkaussuhde tule koskaan valmiiksi. Kun yksi yhteisesti asetettu tavoite tai päämäärä on saavutettu täytyy Jousimiehellä olla jo uusi rauta tulessa kun puoliso sen sijaan haluaisi pysähtyä nauttimaan savutetun tuloksen iloista ja riemuista.

Seksi:
Seksuaalisesti Jousimies on myös ikuinen etsijä ja seikkailija, jonka mielenkiinnon ja eroottisen latauksen ylläpitäminen ei ole yksinkertainen tehtävä. Jousimiehen kumppanin on uskallettava elää riittävän vahvasti omaa elämäänsä ja tultava toimeen omillaan, sillä mikään ei ole Jousimiehelle vastenmielisempää kuin sitoutua täyttämään toisen odotuksia. Jousimies ei voi olla onnellinen ellei hänen parisuhteessaan tapahdu jatkuvaa kehitystä. Jotain pitää olla koko ajan vireillä tai rakenteilla, jotta Jousimies voisi kokea elämänsä mielekkääksi. Kun Jousimiehen elämä pysähtyy koti- ja perhe-elämän rutiineihin tulee hänen seksuaalisuutensa hiipumaan pelottavan nopeasti. Perusrehellisyydestään huolimatta Jousimies on altis pettämään kumppaniaan vaikkapa vain seikkailunhalunsa ajamana silloin kun vakituinen suhde on menettänyt jännitteensä. Toimivassa ja rakkauden täyttämässä suhteessa eläessään Jousimies pystyy tarjoamaan kumppanilleen loppumattoman sarjan huikeita seksuaalisia elämysmatkoja ilman mitään pelkoa itsensä toistamisesta.

Jousimiehen valttikortit:
Jousimies on sosiaalinen merkki, usein poliittinen, ideologinen ja elämänarvoihin keskittynyt tyyppi. Hän etsii laajoja ja yleispäteviä puitteita ajattelulleen ja toiminnalleen. Jousimies on liikkuva, levoton ja jatkuvasti näköalojaan laajentava ihminen, jonka mielen sulatuskyky on erinomainen. Sekä fyysisesti että psyykkisesti Jousimies on aktiivinen, kilpaileva ja kunnianhimoinen. Hänelle rituaalit, tunnustukset ja eliittiin kuuluminen ovat elämän suolaa. Jousimies tähtää kauas ja pyrkii jokapäiväisessä elämässä toteuttamaan omaa ihannettaan, mikä tekee hänestä melkoisen karismaattisen lämpimän ja puoleensavetävän ihmisen. Sisäinen motivaatio tähtää minän nostamiseen julkisuuteen tai korkeatasoisen elämän piiriin.

Jousimiehen heikkoudet:
Ihanteellisuuspyrkimyksiensä vuoksi Jousimies ajautuu helposti liialliseen sovinnaisuuteen, jota joutuu itsekseen sitten harmittelemaan. Poliitikoista löytyy helposti Jousimiehen heikkouksia: Fanaattisuus, asenteellisuus, äärimmäiset mielipiteet, itsekkyys ja tiedon valjastaminen asenteiden palvelukseen. Arvostuksen tikkaita kavutessaan alentuu Jousimies helposti kerskumaan saavutuksillaan. Jokapäiväisessä elämässä hänet tunnetaan "totuuksien lahjomattomana laukojana", joka ei kuvia kumartele vaan sanoo rumatkin asiat niin kuin ne on.

Jousimiehen sairaudet:
Seurapiirielämästä nauttivalle Jousimiehelle maksan seudulle asettuva taudinkuva ei liene vaikeasti ymmärrettävä juttu. Maksan vajaatoiminta, maksatulehdus, kuumeet ja reumatismi ovat todellakin tämän merkin listaykkösiä. Onko alkoholin käytöllä osuutta asiaan, se saa jäädä arvailujen varaan. Laajentumispyrkimys voi tulla esille myös ruumiillisessa muodossa aiheuttaen paino-ongelmia. Halu urheilla ja ottaa riskejä johtaa onnettomuuksiin, joissa etenkin raajat ovat vaaravyöhykkeellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.