IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Villiä vapauttaSunnuntai 24.05.2009 02:37

3 vapaapäivää on takana, sitä edelsikin 9 päivän tiivis työputki.
Vapaapäivät olen käyttänyt riehumiseen. Ensin kaivoin vasta laittamani vesialtaan ylös, laajensin kuoppaa ja asensin ostamani uuden isomman altaan. Tuli uusi soran ja tiilien asettelu, ensinhän ne piti kerätä talteen.

Eilen innostuin karsimaan saunan päädyn rytäkköä. Isosta kuusesta lähtivät alaoksat, tilaa tuli monta neliömetriä lisää. Sitten kaadoin muutaman risun ja lopuksi aika monta puutakin. Nyt on saunan päädyssä valtaisa aava tila.
Tosin sieltä löytyi myös edellisten asukkaiden puoliksi risuihin ja ryönään hautautunut kaatis, muovisia taimiruukkuja säkeittäin, lasinen kahvipannu, kumisaappaan rohjot, peltiä, ämpäreitä... Huoh... Siinä taas kesäduunia tylsien päivien ratoksi.
Ohimennen asensin uuden pyörivän pyykinkuivaustelineen maahan ja pesin pyykkiä, että sain siihen härveliin jotain täytettäkin <virne>

Tänään istutin kolmisenkymmentä kukkaa ja viitisenkymmentä tainta, sekä siivosin metsästä oksia kasaan. Isäntä tuli moottorisahan kanssa pätkimään ja kaatamaan pari isompaa puuta, ei jaksanut katsella kun käsisahalla niitä hinkkasin <hymy>
Taikuli-koiran ajelin hiustenleikkuukoneella kesätukkaan. On huomattavasti helpompi pestä ja kuivata, jos taas päättää käydä tallin naapurin kompostissa pyörimässä kalanraadoissa... <jännä> Ratsastamassakin olen ehtinyt käydä, sekä tekemässä eilen ja tänään ilta ja aamutallit, ts antanut hevosille iltakauranökköset ja sulkenut ne tarhaan. Aamulla taas olen päästänyt ne laitumelle.

Eiköhän elämä palaa pian vanhoihin hyviin uomiinsa...

Huomisellekin töitä riittäisi, mutta taidan käydä vain tallilla, Viku-pojan 2v-synttäreillä, kotona saunassa ja istahtaa katsomaan vormulia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.