IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.04.2006 19:55

toinen päivä putkeen sängyllä maaten.. virkeä on olo.
kuume-kurkkukipu-muutenvaanhyvinheikkoolo-tauti on aika hyvin säästänyt mut koeviikolta. en yhtään tiedä miten joudun väliin jääneet kokeet tekemään.. no eipä sillä niin väliä.
huomenna varmaan pääsee/joutuu jo tekemään fyssan kokeen. en yhtään jaksais lukea kun lääkehöyryjen lisäksi olen muutenkin pihalla.

meillä pyörii jotain epämääräisiä raksa-sällejä jotka ilmeisesti rakentaa jotain, mutta melko heikolla tuloksella. ne varmaan ajatteli jäädä pidemmäksikin aikaa hengailemaan tänne, kun eivät vaikuta saavan mitään aikaan. röökillä istuvat koko ajan.

en löydä mistään narua dipikseen. tiedän että mulla on sitä piliksestä ostettua neonin punasta jäljellä yli 10 metriä, mutta en yhtään muista mihin oon sen laittanu.. pitänee käydä ostamassa (laittaa joku muu ostamaan) lisää ja odotella että ehkä se naru vielä joskus jossain tulee vastaan, vaikka sitten seuraavan muuton yhteydessä.

meillä ei ole mitään ruokaa. MIKSI?! käykää joku lähellä asuva kaupassa ja tuokaa samalla mulle jotain hyvää. mamma kommer att betala myöhemmin sitten takaisin

vieläköhän sitä tällä viikolla ehtis pyörätukkuun. tarvis tarakan laukuille. ja pitäis tehdä hintavertailu suomen ja saksan välillä kummassa on halvempia ortliebin rullattavia classicceja

huomaan että nuo edellä mainitut raksa-sällit ovat likastaneet mun muutoin niin puhtaan lattian. saavat luvan pestä sen ennen kun lopettavat täällä (jos lopettavat).

äh. nyt rupes taas huimaamaan ja päätä särkemään. meen takas nukkumaan. öitä.


[Ei aihetta]Lauantai 01.04.2006 02:28

olen sekasin mutta ei se mitään.

oikean käden sormet haisee laatalle, vaikka en ole laatannut, eikä kukaan muukaan. erikoinen juttu

oli loistava ilta. vaikka en sitä kuvailekaan näin julkisesti yhtään tarkemmin..

mutta ei tule tavaks ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.03.2006 16:39

mä selvisin siitä. YTL:n sähläyksestä huolimatta 5 tuntia tuli istuttua. älkää kysykö menikö se hyvin, sen näkee sitten kun tulokset tulee, vasta sitten.

nyt on jotenkin tyhjä olo.

ja pois koneelta..

[Ei aihetta]Tiistai 21.03.2006 23:51

11h 11min 34sec

[Ei aihetta]Maanantai 20.03.2006 22:41

36h 27min 52sec aikaa panikoida vielä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.03.2006 02:42

Vastaa seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä.

1. Sukupuoli?
leevi and the leavings - vakosamettihousuinen mies

2. Mikä on suurin unelmasi?
iron maiden - wildest dreams

3. Mitä inhoat?
sleepy sleepers - ilman kossua pännii

4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
black sabbath - lord of this world

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
kirka - hengaillaan

6. Mistä asioista pidät?
hanoi rocks - beer and cigarette

7. Minne haluaisit matkustaa?
led zeppelin - over the hills and far away

8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
poikaystävälle:
tony halme - painu pelle hiiteen
tyttöystävälle:
bob marley - no woman, no cry

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.03.2006 21:01

eilen oli loistava päivä. käytiin tupsun kanssa pitkällä lenkillä ja kuunneltiin kesä-musaa :) fiilis oli ihQ aurinko paistoi, linnut lauleskeli puissa, ruohikko alkoi paljastua lumen alta ja kuiva tien pinta oli sanoin kuvaamattoman kaunis näky <3 maattiin sillan alla ottaen aurinkoa ja käväistiin starkissa.
starkista löytyi jotain suurta ja mahtavaa. sattumalta pois lähtiessä osui silmään TUNNELMA-TULI eli eräänlainen jätkänkynttilä. ja lähti eurolla! täysin tietämättöminä mahdollisista käyttötarkoituksista kannoimme tämän heräteostoksen kotiin. no. illalla päätimme KUUMAN kaakaon kanssa lähdimme vaeltamaan kohti mankkaanpuron koulua. sopivan leiriytymispaikan löydyttyä viritimme tulen ja keräännyimme tunnelmallisen tulemme ympärille nauttimaan illasta.

tämä kaikki siis eilen.

tänään uudelleen suoritetun kävelylenkin jälkeen tuli niin ikävä kultaa pitkän talven jälkeen että oli pakko päästä lenkille, testailemaan samalla uusia varusteita (kuten lyhyitä trikoita), jotka yllättäen riittivätkin tuomaan tarpeeksi lämpöä. renkaat olivat jokseenkin tyhjässä kunnossa, mutta seuraavalle lenkille pumpataan sitten.
tästä se (pyöräilykausi) lähtee!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.03.2006 01:22

päiväni alkoi herätyksellä klo 7.45
tavallisten aamutoimien jälkeen pyörälin keskustaan ollen perillä n. klo 9.40
helsingin yliopistolla järjestetyssä Uniexpo-tapahtumassa opin, ettei hävittäjän lentäminen ole samanlaista kun bussilla ajaminen.
ämpeekookoon infon jälkeen seurasi ajan tappamista lähinnä istumalla helsingin rautatieasemalla lukien kirjaa.
19.00 alkaneessa kesäyön unelma -näytelmässä vierähti seuraavat 2½ tuntia.
paluu kotiin n. klo 22.10
suihkuun n. klo 22.55
koneelle n. klo 23.10
huomisten läksyjen tekeminen
lukemista
tutimaan

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.03.2006 03:27

tänään tuli vierailtua toistamiseen fillari06 messuilla. siis toistamiseen kahden päivän sisään. eivät päästäneet samalla lipulla uudelleen vaikka kuinka koitin selittää. kummaa porukkaa.
no syy tähän toiseen vierailuun oli se, ettei eilen pankkiautomaatti tykännyt mun kortista. tänään lähdettiin sitten ISON käteisvaraston kera. Aikaisemmin ostettujen housujen seuraks tänään tuli Löfflerin ajotakki ja korkea pino karttoja.
Jos siis näette jossain mustissa hyvin kireissä pöksyissä ja punaisessa takissa kauniilla pyörällään viilettävän kuskin, niin se en ole minä. älkää edes kuvitelko.

Koti-ilta hanskulilla onnistui tänään oikein hyvin. Broileri oli oikein hyvää, ja musa!! hyllystä löyty jo perinteikkään kirkan lisäks muitakin mestareita, tapsa rautavaaraa, reijo taipaletta, abbaa, mattia ja teppoa, ja vielä ainakin pari samaan kategoriaan kuuluvaa huippulevyä joita ei nyt juuri muistu mieleen.
ruuan ja musan lisäksi loistavat keskustelut oli illan kohokohtia. näitä iltoja lisää, kiitos.

[Ei aihetta]Torstai 02.03.2006 01:03

eilen päätin erään mukavan tytön lähes pakottamana alkaa tästä päivästä lähtien oikeasti lukea kolmen viikon päästä järjestettävään kokeeseen. Ja tein sen! tänään ihan oikeasti luin, ja tein kertaustehtäviä. ja sain lähes kaikki oikein! Vielä kun joku pakottais lukemaan Monte Criston kreiviä ja kirjoittamaan mielenkiintoista esseetä elämän tarkoituksesta.

Mutta ei saa aloittaa liian nopeasti. pehmeä lasku on parempi. mm siksi päädyin tänään myös harrastamaan liikuntaa. Vaikka ulkona pakkanen paukkui (miten se voi paukkua?) lähdimme ylväät sankarit kohta tekojäärataa. Hieman uuteen mailaan tuntumaa saatuani, ja toverini totuttua uusiin sinivalkoisiin hansikkaisiinsa, päätimme julistaa haasteen muille kenttää käyttäville nuorukaisille. Hyvä peli syntyikin. Ja itse koin olevani jälleen kentän valtias. Luistimet vaan kaipaavat pikaisesti teroittajan käsittelyä. Käteen jäi väsynyt, mutta onnellinen olo, kipeytynyt selkä, kylmyyden tunne ja mustelma polvessa. Eli oikein mukava vierailu suomenruotsalaisten valtakuntaan, salaperäiseen naapurikaupunkiimme, Kauniaisiin, eli Graniin

nyt tekemään kurssivalintoja ja sitten lukemaan.