IRC-Galleria

Baa~Tiistai 19.08.2008 14:47

Eaugh, letargine fiilis taas vaik täs o jo tullu vedettyy (jälleen kerran) kokonaine termarilline kahvii..

No joo, koht täst vois alkaaki kipittää karkuun.. Pitää käyä postis ja tällai. Vähä silti nolottaa mennä Postiin ko ne tyypit luulee et oon varastanu pankkikortin >_>;

You see, olin eilen maksamas kortil postimerkkii ja kirjekuorta Postis. Sit ilmeniki et siin oli joku vika ja se täti soitti jonneki pankkii tai jotai. Luulin et se vioittelee taas toi kortti, mut se oliki vähä monmutkasempi juttu ko tajuttii se mutsin kaa sit illemmal. Konflikti syntyi siis näin:

Parisen viikkoo sit luulin et mun lompakko oli hukkunu, joten ilmotettii mun pankkikortti kadonneeks pikimmiten. Lompsa kuiteski löyty ja kortti oli jo katkastu/mitätöity ja kaikkee ja tilattii sit uus kortti. Jokune aika sit mulle tuli uus kortti, mut sei ollu semmone ko mitä tilattii. Aateltii et okei, sei sit oo semmone, mut sen pitäs toimii. Mut nyt ko sei sit toiminukaa, tajuttiin et se onki sen vanhan kortin uusittu kortti - eli se uusittu on siis tieteski viel ilmotettu kadonneeks ja mitätöity, ja se uus actual kortti ei oo viel mulle tullu. Eli ny ne Postin tyypit luulee et oon varastanu sen kortin, vaik se onki oikeest meikän oma.

Postin täti sit kuiteski otti mun kortin ja vie sen postiin ja päläpäläpälä (en oikee pysyny kärryil ko toine korva oli täysin lukos ja olin ollu muutenki koko päivän puolkuuro).

Mun pitää tänää käydä siel postis anygay vaik ne luuliski mua korttivarkaaks - tarviin sen postimerkin..

Että näin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.