IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Mä oon niin kyllästyny talveen. Ihan koko ajan on kylmä ja suurimman osan päivästä on pimeää ku luolassa. Ei talvella voi ees tehdä mitään! Ja mua rupeaa ehkä kohta kyllästyttää sisällä oleminen.

Onneks kevät on ihan nurkan takana jo. Viime vuonnaki päätin alottaa kevään jo helmikuun puolenvälin paikkeilla ja niin käy tänäkin vuonna :) Meinasin jo muutama päivä sitten vaihtaa keltaiset kevätverhot ikkunaan, mut loppu vuorokaudesta tunnit kesken.

Kohta pääsen istuttamaan uudet paprikalapset purkkeihin itämään. Ne ehtii kasvaa jo isoks sitten kesään mennessä ja pääsevät sitten nautiskelee auringosta meidän parvekkeelle :) Täytyy laittaa tänä vuonna kaikkee muutaki kasvaa, yrttejä ja semmosta. Kukapa olis ikinä arvannut, että minä oon näinkin oiva puutarhuri?!

Ärsyttää niin maailman eniten, ku pitää asua kaupungissa. Hirvee meteli vaan yötä päivää, ku naapurit metelöi tai/ja humalaiset laulaa kadulla.

Ois niin ihanaa ku olis oma iso piha jossain kaukana kaupungista, missä vois kasvattaa mansikoita ja porkkanoita ja kaikkee! Ja omena- ja kirsikkapuita. Sit ku vielä kärsivällisyys riittäis huolehtiii niistä :D

Ja sit ois söpöjä pikkulampaita ja poneja ja koiria ja possuja. (Tosin en kyllä sen Hannibalin jälkeen oo enää ihan varma, tykkäänkö possuista. Paitsi, et ne tais olla villisikoja?)

Nyt jos laskeutuis pilvilinnoista alas taas ja tepastelis nukkuilemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.