IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Loma vol 2Maanantai 02.09.2013 14:24

Ja taas on lomaa! Tällä kertaa vain viikko, mutta kyllä tämäkin menettelee :)

Edellinen loma meni ihan täysin laiskotellessa. Ekan viikon majailin Onnin kanssa porukoiden luona, sillä meille laitettiin parvekelaseja sillon. Eikä ajatus kotona olemisesta tuon yli-intoisen vahtikoiran kanssa oikein houkutellut.

Ja porukoilla kyllä sielu lepäsi! Siellä, kun ei oikeasti ole mitään tekemistä<3 Vietin päivät siis rakkaan ystäväni telkkarin kanssa Modernia perhettä katsellen. Kolme ekaa tuotantokautta sain kytättyä läpi, joten kunnostauduin siis ihan todella telkkarin tuijottamisessa :D
Toki yhdestä päivästä uhrasin pari tuntia marjojen keräämiselle, jotta saatiin pakastimeen vitamiinipommeja ensi talveksi. Marjojen keruu on vaan yksi epämiellyttävimmistä hommista, joita tässä maailmassa ja elämässä tiedän. Kaikki menee siihen asti aina ihan hyvin, kunnes kohtaa ensimmäisen ihmissyöjäötökän (=minimaalisen koppakuoriaisen tahi muun eksoottisen mönkijän). Sen jälkeen pitää tutkia joka oksa ja lehti joka puolelta ennenku uskaltaa työntää kätensä pensaaseen. JAIKS!! Ja voin kertoa, että pienenkin ämpärin täyttämisessä menee IKUISUUS.

Kun ensimmäisestä viikosta oli selvitty erakkoillen, tuli jo vähän kaipuu ihmisten ilmoille. Joten mikäpä sen hauskempaa, kuin lähteä vuosittaiselle terassikierrokselle. Siitä jo tänne vähän avauduinkin. Krapula oli melko lamaannuttava, mutta siitä selvittiin. Hauskaa meillä oli kyllä ihan roppakaupalla, voi sitä paskan läpän määrää! :D Ja päästiin Noonan kanssa Timeenkin vielä tanssimaan. Tukeva humalatila teki meistä vaan ehkä ulkopuolisen silmissä melko kökköjä tanssijoita, mutta sehän ei meidän hauskuutta pilannut eikä menoa hidastanut. Jalkalihakset oli ihan jumissa niiden tanssimuuvien jälkeen. Huh. Kyllä se kuulkaa tytöt ja pojat ihan urheilusta käy.

Toisen lomaviikon alku meni siis krapulaa kärsiessä, mutta tiistaina rupesi jo onneks helpottamaan. Tämäkin viikko meni ihan jotenkin ohi, sillä loppuviikosta alkava Kreetan reissu rupesi jo vähän valtaamaan mieltä. Noonan kanssa viimeiset tehotreenit (=2x kävelylenkki juoruillen ja maailmaa parantaen Laajavuoren lenkkipoluilla) ja sit oltiinkin valmiit kohtaamaan Plataniaksen biitsit.

Ja sitten se loman kruunu eli viikko Kreetalla. Matkahan alkoi jo niinkin mainiosti, että Tatulta hävisi lennon aikana matkalaukku. Ja tätä kun sitten ruvettiin matkaoppaiden toimesta selvittämään, kävi ilmi ettei laukku ollut ikinä edes lähtenyt Helsingistä. Pari päivää joutui pikkuveli kärvistelemään ilman matkatavaroitaan, kunnes laukku saapui perille.
Keli oli oikein kiva. Lämmintä varjossa +30 astetta, minun makuun siis ihan liian kuumaa! Parinkympin lämpötila olis kelvannut :D Mutta kyllä tuostakin selvittiin. Hikisinä, mutta onnellisina maattiin päivät biitsillä ja leikittiin jättimäisissä aalloissa. Kuuna päivänä en oo moisia aaltoja nähnyt, ne oli oikeasti ihan jumalattoman korkeita. Kyllä siellä oltiinkin välillä ihan mukkelismakkelis, kun aalto päätti hajota juuri siinä meidän kohdalla. Bikinin ylä- ja alaosat oli välillä ties miten päin ja aurinkolasitkin hävis :D Silti kivaakivaakivaa!
Loppuviikon reissufiilistä sitten varjosti se, että hankin itselleni flunssan. Nuhanenäisenä ei elämä Kreetan auringon alla helteessä enää ollutkaan niin kivaa, mutta sinnittelin. Käytiin vuoristossa ajelemassa skoottereilla, makoiltiin edelleenkin vaan rannalla ja altaalla sekä shoppailtiin.
Vaikkei kaikki mennyt kuin Strömsössä, oli meillä ihan huippukivaa! Ja paras reissujengi<3

Tuossapa siis edellinen loma pähkinänkuoressa. tällä lomalla ajattelin sitten vähän jo nautiskella syksystä Onnin kanssa metsäpoluilla lenkkeillen. Ja jospa sitä vähän kävisi baareilemassakin. Jos jaksaa.

Jee, LOMA! \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.