IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

UuveeKeskiviikko 01.01.2014 11:01

Hyvää uuttavuotta kaikki tytöt ja pojat! <sydän>

Meidän (= allekirjoittanut sekä koirapoika Onni) uusivuosi meni kotona leffoja ja Pretty little liarsia katsellessa. Olin varautunut siihen, et Onni ahdistuu raketeista potenssiin miljoona ja joudun sitä suojelemaan ja rauhoittelemaan täällä, mutta pikkujätkä olikin vallan rohkea! Parille isommalle posaukselle piti vähän haukkua (tai siis Onni haukkui), mutta muuten oltiin ihan rauhassa.

En jaksanut sen suuremmin kalsarikänneilläkään vaikka varasin kyllä kaappiin pullolliset skumppaa ja viiniä. Yhden lasillisen kuoharia join, mutta sekin upposi niin hitaasti ja tökkien, että pysyttäydyin suosiolla loppuillan vihreessä teessä (terveysintoilu<3) Nakkasin kaikki jemmassa olleet röökitkin roskiin pari päivää sitten, sillä nyt loppuu tuo satunnainenkin (joskin nykyään jo miltei päivittäinen, damn it!) tupakointi. Ja juopottelu ilman röökiä on kuin talvi ilman lunta (ihanan nokkelaa!)
Mutta nyt on maaailman parasta aloittaa uusi vuosi ilman krapulaa. Näin unta imuroimisesta, joten on ehkä palkittava itsensä näinkin sivistyneestä vuoden lopetuksesta pitämällä tänään suursiivous-päivä, ah!

Nyt teen keittoon, siivousrätti kouraan ja sitten tyhjentämään keittiönkaappeja. Koettakaa selvitä krapuloistanne muruset &lt;yatta&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.