IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Illan aivojumppaMaanantai 03.03.2014 21:05

Päihteet ja huonot elämäntavat:
Milloin kännäsit ensimmäisen kerran? » 15-vuotiaana vappuna
Entä mitä joit? » No sidukkaa tietysti. Taisi mennä niinkin hurja määrä kuin 1½ pulloa, mutta sehän riitti.
Millaista se oli? » Hauskaa ja ihmeellistä. Kaikki vaan nauratti ja oli niin jännää :D
Jäitkö kiinni siitä? » Eiköhän porukat ollut jossain määrin tietoisia tapahtuneesta, sen verran krapulaisen oloinen taisin olla seuraavana päivänä.. (voeh, onneks enää ei tule krapulaa 1½ sidukasta :DD)
Jos jäit, miten? » En saanut kuulla mitään kommentteja tmv. Eiköhän porukat ajatellut kevyen sidukalla läträämisen kuuluvan vaan nuoruuteen.
Kärsitkö darrasta? » ^
Kuinka usein juot? » Kerran kuussa, jos niinkään usein. En tykkää yhtään olla humalassa! Hyh. Saati krapulassa! Siinä menee monta päivää aina ihan hukkaan, ku ei jaksa tehdä mitään ja väsyttää ja on huono olo ja tekee mieli vaan vetää kaikkea läskimättöä aamusta iltaan ja siitä tulee vielä laiskempi ja väsyneempi olo.
Entä oletko kokeillut huumeita? » En. Jätän huumeet narkkareille ja muille säälittäville ihmisperseille.
Entä poltatko? » Fiilistelymielessä hyvin harvoin ja viihteellä ollessa. Nyt oon kyllä ajatellut tilaavani sähkötupakan, jota voisin 'polttaa' bilettäessä ollessa. Niinä iltoina röökiä palaa nimittäin aina niin huolella, et tekis mieli seuraavana päivänä käydä keuhkojensiirrossa.
Mitä merkkiä? » Smart
Minkä ikäisenä alotit tupakoinnin? » 14-15v

Ystävät ja muut suhteet:
Onko sinulla paljon kavereita? » Kourallinen. Enkä halua haaliakaan ympärilleni kauheesti mitään sellaisia 'ihan kivoja' ihmisiä tai hyvänpäiväntuttuja. Kivempi panostaa niihin muutamaan ihmiseen, joiden kanssa tosiaan natsaa ♥
Saatko niitä helposti? » Saisin. Mut oon niin laiska viemään eteenpäin mitään kaveruudenalkuja, että yleensä homma tyssää siihen. Ja sitä paitsi suurin osa ihmisistä on sen verran ärsyttäviä, ettei sitä yhteistä säveltä löydy (itsehän en ole ikinä yhtään ärsyttävä, en hankala enkä mitenkään muutoinkaan hermoja koetteleva :D)
Tuntuuko sinusta että ihmiset käyttävät sinua hyväkseen? » Ei
Ärsyttävintä mitä ihmiset ovat sinulle sanoneet? » 'Voi, ku sä oot aina noin hiljainen.' Ai saatana, että mä vihaan tuota lausetta. Sitä viljelee sellaiset all-over-the-place -tyyppiset (=kaikesta kaiken aikaa meuhkaavat, helkkarin kovaääniset sekä itseään korostavat) ihmiset, joiden on ilmeisesti mahdotonta ymmärtää, että:
a) ihmiset on erilaisia. Joitakuita mm. ujostuttaa vieras seura eikä silloin vaan yksinkertaisesti keksi mitään sanottavaa.
b) kaikkia ei vaan ihan oikeasti kiinnosta keskustella mistään niin tyhjänpäiväisestä, kuten mm. hiuksista, kynsistä, itselle täysin tuntemattomista ihmisistä jne
c) kai sitä nyt ihminen saa olla hiljaakin, jos haluaa senkin puheripuli-ihmiset? Vähänkö rasittaa sellaiset tyypit, joiden on koko ajan pidettävä edes jonkinlaista ääntä, ettei vaan tule hiljaista sekunninkaan ajaksi :D Tsiisus.
Piirre sinussa, joka ärsyttää muita? » Hmm. Kuulemma olen helvetin hankala, itsepäinen ja muutan mieltäni jatkuvasti. Allekirjoitan tän ihan täysin.
Puolustatko ystäviäsi, vaikka oma terveytesi kärsisi? » Mun ystäväpiiriin ei kuulu mitään riehuvia sekopää-ämmiä, joita sais olla aina henkensä uhalla raahaamassa pois tappeluista.
Millainen on mielestäsi oikea ystävä, onko sinulla sellaisia? » Rehellinen, luotettava, hyväksyy toiset sellaisena kuin ovat. Kaikki mun ystävät on sellaisia :)
Onko kukaan hyvä ystäväsi kuollut? » Ei

Sitä ja tätä:
Oletko joutunut tarkkailun kohteeksi? » :D Mitäh? Kenen toimesta? En tietääkseni ainakaan :D
Onko sinulla ajokortti? » Ononn
Oletko ajanut ilman korttia? » En
Oletko koskaan ollut kolarissa? » Pyörällä
Joudutko usein ongelmiin? » En
Mitä mieltä vanhempasi ovat käytöksestäsi? » Varmaan ihan hyvää mieltä, en mä taida kovin huonokäytöksinen ainakaan olla tai muuten antaa aihetta kellekään olla mun puolesta häpeissään tms.

Villi puoli:
Osaatko olla hiljaa oikeissa paikoissa? » Kyllä
Riehutko julkisilla paikoilla? » En :D
Joudutko usein tekemisiin virkavallan kanssa? » Minäpäs en ole ikinä joutunut. Oon niin superkiltti <yatta>
Oletko rikkonut tahallisesti valtion omaisuutta? » En
Oletko joutunut todella pahaan tilanteeseen? » En
Haastatko usein riitaa? » En. Riitely on tyhmää.

Nuoruus (12-17vuotias):
Olitko/oletko helppo lapsi? » En. Olin ihan hirveä! Tai no omasta mielestäni ihan normi teini, mut porukoiden mielenterveys oli kyllä varmaan aika koetuksella.
Kerro jokin hyvä muisto nuoruudestasi? » Markkanen. Meillä oli aina niin hyperhauskoja reissuja ja hassuja juttuja. Toivottavasti ollaan aina ystäviä ♥
Kerro nyt jokin huono muisto? » Nääh. Annetaan menneiden olla menneitä :)
Miten ylipäätään kulutit aikaasi? » 15-vuotiaasta eteenpäin aika kului melko pitkälti kaupungilla kavereiden kanssa notkuen. Sitä ennen miltei asuin tallilla.
Kävitkö rippileirin? » En. Kävin Protu-leirin.
Jos kävit niin millaista oli? » -

Rakkaus:
Seurusteletko? » En
Oletko koskaan ollut ihastunut? » Tottakai
Mihin kiinnität huomiota seurustelukumppanissa? » Maailman tylsin vastaus, mutta: kokonaisuuteen. Pitää olla ulkonäöltä mun mieleen ja älliä löytyä päästä.
Milloin viimeksi makasit jonkun kainalossa? » Viime keskiviikkona ♥
Mitä ovat tämän illan suunnitelmat? » Hirveen jännät! Ette voi edes uskoa, miten huimaavan jännä ilta mulla on tiedossa!! Aion katsoa hetken aikaa telkkaria, käydä suihkussa, käyttää Onnin ulkona ja yhdeksän maissa kömpiä peiton alle nukkumaan, jotta saan aamulla herätä aamuvuoroon töihin :D
Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt? » Pussailla A:n kanssa

Onko joku jota et koskaan unohda? » Moniakin! Ei mulla ole tapana unohtaa ihmisiä. Kaikki kulkee muistoissa mukana :)
Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä? » Tottakai tulee vaikka suunnitelmissa onkin 'vaan' töitä ja kotoilua. Mut me like :) Toki vapaaviikonloppukin maistuis, et voisin kotoilla vielä vähän enempi ja käydä vaikka pitkästä aikaa Palokan metsän mörrimöykkyjä tiiraamassa Onni-koirapedon kanssa.
Missä olet kahden tunnin päästä? » Menossa nukkumaan
Aiotko vielä aikuisenakin asua samalla paikkakunnalla kuin nyt? » Taidan olla jo vähän aikuinen ja täällä edelleen :)
Mitä mieltä olet homoista? » Samanlaisia ihmisiä ovat kuten kaikki muutkin tämän maapallon päällä.
Mitä aiot tehdä huomenna? » Töitä puolillepäivin, sit megapäikkäreille ja illalla heppailemaan.
Kuka viimeksi soitti sinulle? » Äiti. Suunniteltiin vähän meidän toukokuista Barcelonan reissua.
Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin? » Joni
Käytätkö aina turvavyötä? » Joo
Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa? » Hirveen vaikea sanoa. Varmaan yksin, ku en vaan pysty keksimään yhtäkään syytä miks haluaisin seurustella. Se tuntuu vaan ihan turhalta ja siinä niin hukkaa itsensä.
Mitä laitat kahviisi? » En käytä :)
Ovatko ikkunasi kaihtimet avoinna/suljettuna? » Auki aina. Kauheen ahdistavaa olis pitää niitä kiinni, ihan ku asuis luolassa!
Millainen olet aamuisin? » Pirteä ja hyväntuulinen (ihanku yleensä en olis o.O). Rakastan aamuja niin kovasti! <yatta>
Miten hiuksesi ovat nyt? » Ponkkarilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.