IRC-Galleria

susannalle

susannalle

tänäänkin on mäyräpäivä!

tähhäh?Lauantai 28.02.2009 02:24

galtsuun voi tunkea kuvia mielin määrin? siispä aloitin urakan:D


viime yönä, kun en saanut unta ja ajatus kulki tähdenlentoakin kirkkaammin, suunnittelin tänne päiväkirjamerkintää. siinä lukisi kutakuinkin näin:

"jokaisella meillä on omat elämämme haavat. sinulla omasi, minulla omani. toisella haava on tullut koko elämän kestäneestä kurimuksesta, toisella jonkun ihmisen loukkaavasta sanasta. molemmista haavoista voi saada yhtä kipeän ja märkivän. kaikki on kiinni ihmisen pään sisäisestä asioiden käsittelystä tai käsittelemättä jättämisestä. en sano, kumpi on parempi, sillä molemmissa on puolensa. molemmilla voi saada aikaan tulehduksen tai vaalenevan arven.

haavat kuuluvat elämään, ei niitä saa tekemättömiksi.

älä luule olevasi niin ainutlaatuinen, etteikö jollain toisella olisi sisäisesti yhtä kamalaa. jokainen asia kylläkin on ainutlaatuinen kokemuksineen, eikä niitä voi verrata.

hampaat irvessä ei tarvitse jaksaa, mutta pointti onkin siinä, ettet jää ikuisiksi ajoiksi murehtimaan asioita. mieti, mitä tahtoisit elämässäsi ja pikkuhiljaa huomaat olevasi elossa jälleen. tavoitteet muuttuvat matkan varrella, älä anna sen häiritä. aina on jotain, mitä olisi ihana saavuttaa."


tadaa! olipa tuo tosi kirkasta ajatuksenjuoksua. kannattaa viimeistelykin näköjään hoitaa näin keskiyöllä;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.