IRC-Galleria

sussumään

sussumään

Et voi muuttaa ympäristöäsi, muuta siis itseäsi

Imatra<3Sunnuntai 23.11.2008 21:21

Kolme ihanaa päivää imatralla :D Yks tuitterassa oleva mieski yritti iskee mut junassa, ei iha lämmenny :DDDD

Eliisan kans istuttii hallilla 24/7 ja käytiin kulmillakin :D Harmi, vaa et Kokkolalaiset tuli liian myöhää, mut Sannan ja Eliisan kans käytii kattomas Valtsuu ja koskee :D kivaa oli<3 Sit häslättiin Sannan ja niitten huonees ja katottiin enkunkielistä Disney Chanelia :D:D:D:D Pyörittii sit Eliisan kaa kulmil, enne ko mentii niille.

Sit kuudelt aamul ylös ja lenkille jasiitä syömää ja hallille. Oltii taas ekat hallil. Sit sinnealko ramppaa porukkaa.. Kokkolalaiset lähes vikana, tietysti :D Otettii Peten kans limukisa ja se kusi sen :D Thanks Pete limusta<3 No, heitin 1038, ei mikää hyvä mut ei huonokaa. Voitin Eliisan :D Haha. Sit noi lähti Rossoo syömää ja mä jäin kattelee ko ihmiset heitteli. Soitin niillejossain kaksket yli kakstoist, etmissä mun osa pitsasta viipyy ja ne oli päässy vast kahelttoist Rossoo sisää, idiootit :D Lähettii sit kävelee Aatun ja sen faijan kans Rossoo, ko meil oli nälkä. No, päästiin Rossoon (JA MÄ EN EES EKSYNY!!!!!) ja sit sain yhen pinen pitsan palan, jee! Mentii notkuu siit sit Kokkolalaisten pöytää ja jutut oli ihan omaa luokkaansa. Sit Henkka pelästytti mutiha kuoleman partaalle kahesti. Hemmetti. Mä en tosin tajunnu/ymmärtäny/kuullu puoliakaan niistä jutuista mut hauskaa oli. Sitpäästii Kokolalaisten kyydil hallille ja istuin Hennan ja Peten kaa takana. Kirotut kakarat tappeli kokoajan ja Petel oli ainaki kilo lakkaa hiuksis xD Vai se toisin väittiki.

Sit lähin juna-asemalle siitä ja näin yhen tyypin, joka tuli mun kanssamal junal (siis, en sitä humalaista ukkoa, vaan yhen toisen) Sit vietettii Aatun kans laatuaikaa junas jutellen henkevii ja sillee tällee.

Sit vittu hirveessä lumimyräkäs himaa, et eteensä ei meinannu nähä, ja sähkötki oli melkee tööt. Mut aineki pääsin dataamaa ja sillee :D

PS. Keni tykkää pojista, se ite myöns sen :D
PPS. Henkka on pelottava
PPPS. Mä vihaan sua Sami, ko aina kiusaat mua!
PPPPS. Pinja ja mattialatto :D:D:D
PPPPPS. Kiits kaikki rakkaat, jotka teitte mun viikonlopusta ihanan<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.