IRC-Galleria

herkuton päivä numero 16Keskiviikko 27.09.2006 02:34

tänään meinasin ostaa carnival -keksipaketin, mut sit aloin miettimään et luokitellaankohan se herkuks.. sit katoin kalorimäärän ni siin oli jotai 440kcal/100 g. jätin ostamatta. si vähän oli hyvännäkösii namipusseja tänään ärrällä.. niin olen nyt siis päättänyt jatkaa lakkoani ainakin aluksi lokakuun 15. päivään saakka. todennäkösesti jatkan koko lokakuun, mutta siinä tapauksessa lisäpoikkeukseksi tulee laivareissu, joka on siis 28.10. täytyy nyt kattoo eka siihen 15. päivään ja miettii sit et jatkanko.

himoitsin taas sitä Aino -mustikkapiirakkajädee, vaik en ookkaa ikinä maistanu sitä. si mietin et vois niinku sit aina alkaa ostaa eri herkkuja eri kerroilla, ku tuntuu et aina on niitä juustonaksuja ja dippikastiketta tai si joku karkkipussi.
tuntuu et nyt vasta alkaa enemmän himottaa kaikki herkut ku mitä viime viikolla. ehkä ne vierotusoireet tulee vasta nyt. toivottavasti ei tuu pahoja, sillä sit se on ihan hirveetä ku alkaa kunnolla tekee mieli jotain hyvää,ku sit se maku "pyörii suussa" koko päivän eikä pysty ajattelee muuta ku sitä makua ja hajua ja sitä nautintoa minkä saa siitä herkusta. huomattavasti pahempaa kuin tupakan himo. ja sitäpaitsi tupakka haisee ihan sika pahalle! herkut tuoksuu ihanalle. tai no juustonaksut ei kyl niinkään paljon :)

P.S. sain muute tänään tietää et mun ruotsi meni läpi ja se lähtee peräti B:nä! vähäks oon ilonen, et nyt mun ei tarvi enää ikinä lukee ruotsia! mut en mä silti ruotsii vihaa. se on ihan jees kieli ja must olis kiva saada suomenruotsalainen mies, ni siinä ehkä itekki vois oppii jotain ja si voitais opettaa meidän lapsillekkin ruotsia! koska itseäni harmittaa että sillon joskus aikoinaan äitini mummoa kiellettiin opettamasta lapsille ruotsia ja tämän vuoksi mummoni,äitini ja minä +muut suvustamme emme puhu ruotsia.. (kyllä sukuni on suomenruotsalainen, irjamummu ei osannu juuri lainkaan suomea, kun hän tuolta Hangosta muutti tänne "tavallisten ihmisten" pariin töiden perässä..)

no mut joo, suihku on ihana, paras, rakas! <3 mut niin oon mäki aika ihana.

shakiralla on aika liikkuvat lanteet ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.