IRC-Galleria

herkuton päivä numero 28Maanantai 09.10.2006 01:55

joo kyl tää alkaa sujumaan, ei mitn. ongelmia tänäänkään. mutta yhden asian olen huomannut. nyt on alkanu iltasin tekee mieli jotain syötävää siis leipää tai jotain.. en oo ihan varma johtuuko se tästä lakosta vai muuten vaan syksystä. mutta inhottavaa se silti on ku tekee hirveesti mieli jotain pikkusyötävää.. onneksi tänäänkään ei ollut mitään pikkusyötävää!

viiminen paketti on tulossa h&m:ltä, joten nyt alkoi siis sekin lakko. yritän olla joulukuuhun asti tilaamatta mitään, mutta poikkeuksena ovat rintaliivit ja pikkuhousut, koska hyviä rintaliivejä en muualta löydä ja tietty niihin pitää tilata yhteen sopivat pikkuhousut! mutta toivottavasti en joudu tilaamaan uusia. toisaalta voisin olla käymättä koko h&m sivuilla niin ei tulis kiusauksia.

no mutta joo, olen ihan tyytyväinen, että kale tippui bb:stä koska nyt voi talossa tunnelma muuttua ja mirallakin on kivempi olla.. :) olis ollu vähän hienoa jos mira ja kale olis ollu vastakkain ja mira olis voittanu! niin ja nyt on kiva katsella karin ja sarin touhuja.. söpö "pari" ovat kyllä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.