IRC-Galleria

Olivatko polvesi pettää nähdessäsi hänet ensimmäisen kerran. Älä ihmettele
moista reaktiota, sillä Härkänainen on eläinradan sensuaalisimpia ja
seksuaalisimpia naisia. Venuksen hallitsemana feminiinisenä merkkinä hänellä
on magneettista vetovoimaa ja naisellisuutta moninkertainen määrä muihin
naisiin verrattuna. Moni mies on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen
rengastettua tuon naaraan omakseen.

HÄRKÄ & OINAS

Härkä tasapainottaa oinaan elämää ja luo siihen turvallisuutta; Oinaan rivakkuus keventää Härän jämäkkyyttä. Persoonallisuutenne eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta yhdistelmä voi olla onnistunut.

HÄRKÄ & KAKSOSET

Härän vankkumaton itsepäisyys ärsyttää huikentelevaista Kaksosta ja Kaksosten flirttailevuus saattaa korostaa Härän omistavuutta. Onnistuaksenne teidän on selviydyttävä näistä ongelmista.

HÄRKÄ & HÄRKÄ

Kahden hitaan ja vakaan Härän liitossa pahin vaara koituu muuttumattomien rutiinien ylivallasta. Koeta saada suhteeseenne hieman jännityksen hehkua niin voit saavuttaa onnellisen yhteiselämän.

HÄRKÄ & RAPU

Härälle ominainen luotettavuus vetoaa kovin helposti huolestuvaan Rapuun ja Härkä puolestaan nauttii Ravun tarjoamasta turvallisuuden tunteesta. Yhdistelmä on onnellinen ja tasapainoinen.

HÄRKÄ & LEIJONA

Sekä Härät että Leijonat ovat hyvin määrätietoisia. Teidän on tehtävä yhteinen päätös siitä, että koetatte saavuttaa sopuratkaisuja, tai muutoin liittonne saattaa muuttua valtapelin näyttämöksi.

HÄRKÄ & VAAKA

Nautitte kumpikin elämän ylellisyyksistä ja olette valmiita raatamaan rakentaaksenne tasapainoisen parisuhteen sekä viihtyisän kodin. Älä anna Vaa'an päättämättömyysen ärsyttää sinua.

HÄRKÄ & NEITSYT

Tämä on kahden lämpimän maan merkin täydellinen yhdistelmä. Härän tasaisuus täydentää Neitsyen käytännöllisyyttä ja luotettavuutta; sovitte myös seksuaaliesti erittäin hyvin toisillenne.

HÄRKÄ & SKORPIONI

Härkä ja Skorpioni ovat kumpikin hyvin päättäväisiä ja intohimoisia mutta myös äärimmäisen mustasukkaisia ja omistushaluisia. Sovitte hyvin toisillenne ja keskinäinen vetovoimanne on kiihkeää ja kestävää.

HÄRKÄ & JOUSIMIES

Huoleton ja vastuuntunnoton Jousimies saattaa pitää Härän hievahtamatonta tasaisuutta jopa raivostuttavana. Suhteenne voi onnistua mikäli olet valmis sallimaan kumppanillesi huomattavia vapauksia.

HÄRKÄ & VESIMIES

Hengeltään vapaat ja itsenäiset Vesimiehet eivät hevin suostu asettumaan aloilleen. Härkä ja Vesimies ovat toistensa äärimmäiset vastakohdat, joten yhteisten intressien löytyminen voi olla kiven takana.

HÄRKÄ & KAURIS

Härkä ja Kauris muodostavat kahden maan merkin onnistuneen yhdistelmän. Järkevä Kauris rauhoittaa jääräpäistä Härkää; Kauriin hyinen sydän sulaa Härän lämmössä.

HÄRKÄ & KALAT

Härän talonpoikaisjärkinen asenne ja käytännöllisyys ovat vain hyväksi herkälle ja haaveelliselle Kalalle. Ja Härän lämpö ja kiihkeys voittaa hetkessä puolelleen romanttisen Kalan sydämen.


*Menitpä naimisiin kenen kanssa tahansa, heräät aviossa toisen kanssa.
(Marlon Brando Skyna Enkeleitä Broadwaylla, 1959)

*Suudelma on luonnon keino pysäyttää puhe silloin, kun sanat muuttuvat tarpeettomiksi.
(Ingrid Bergman)

*Sinua pitäisi suudella ja usein ja taidolla.
(Rhett Scarletille, Tuulenviemää, 1939)

*Tahtoisin viedä sinut bikinirajasta etelään ja sukkanauhasta pohjoiseen.
(Lainie Kazan Margueritana Lust in the Dust, 1985)

*Arvostan sitä, että haluat vietellä minut, mutta pienenä vinkkinä: Olen varma nakki.
(Julia Roberts Vivianina Pretty Woman, 1991)

*Jos nainen on mielestään seksikäs, hän myös on sitä.
(Burt Reynolds)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.