IRC-Galleria

15v. B-DAY ! <3Maanantai 21.01.2008 16:57

Perjantai 19.01.08 - lauantai 20.01.08

Anna tarjos omaa kämppää ja suostui sponsoroimaan juhlaa mun kunniaks, 15v. kun täytin. ;DD Kiitti siitä <33 Oli tarkotus kerääntyy viidelt, jo viikon keskella suunnitelmat rupes muuttuu ja loppujen lopuks oli kaikki suunniteltu hajalla. NOOOOH mehän ei lannistuttu (eikä koskaan lannisteta!) ja saatiin suurinpiirtein kasaks alkuperäisen suunnitelman.
Kuuden aikoihin mä sit tulin sinne kun vähän myöhästyttiin aikataulust, mut parempi näin! Siinä sitte tuli joitain viel mun jälkeeki ja istuttii ja juotii ja sit avattiin lahjat <3 uuhmama, sain kaks lahjakorttii, jtn kauneusjuttui, käsiraudat, yöpukusetti, viiniä, ruusun, lelun ja rahaa ~<3 juomaa meni ja jossain vaihees iltaa löysin itteni makoilemas ammeessa, alina ja joku muu oli siinä. anna tuli ja suihkutti meit kylmäl vedel, taisin sit heittää vaatteita veks kun juoksin kirkuen kylppäristä :D kampaus oli nyt hienosti puolisuora-puolikihara. jossain vaihees iltaa krisselle tehtiin samoin ;DD ruoka oli loppunu melko nopeasti, mä jouduin syömään kakun jämiä ilman käsiä, melko sotkusta oli. muistan viel et kävin sen jälkeen pöydän alla poimimas jotain.
nuorempi sukupolvi kävi häiritsemäs meiän menoo, mut ei me niistä sitten loppujen lopuks välitetty ;DD
porukkaa lähti ja tuli, en ollu enää ihan varma kui monta meitä oli. anna lähti liipolaa ja oleg-muru suostui käväsee abc renksul hakemas ruokaa meille nälkäsille :DD siinä sitten oli autoss menoo ;)) päästii ihan hyvin perille ja tilattiin vaan, sit tais soittaa dima ja jotenkin me sit poimittii se kyytii. anna oli vieny juomat mukanaan joten juotii siin jtn jämiä pois, arina tais olla jo sammunu eikä noussu ees syömää :D sit lähti oleg, tuli misha, lähti dima kävelle liipolaa ja porukkaa rupes jo lannistuu nukkuu.

Siivoaminen oli sit ihan parasta joo ei. Partsi oli kamalinta, siel vaan tummppei ja salaattii ja tölkkei ja askei ja vaikka mitä ;<

iso KIIITTOSSS kaikille jotka oli ja jotka onnitteli <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.